IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг е живата версия на куклата Кен

17 юни 2022 09 00

Появи се първа снимка на актьора от новия филм „Барби“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Райън Гослинг очевидно е готов за новата си роля!

41-годишният актьор изглежда като живата версия на куклата Кен в първата си официална снимка от филма „Барби“. Той ще си партнира с Марго Роби, която влиза в ролята на Барби, а режисурата е поверена на Грета Гъруиг. Кадърът е наистина впечатляващ, като Гослинг лесно може да се обърка с любимата играчка на много малки момичета и момчета.

На снимката актьорът е с платиненоруса коса, красиво стегнато тяло, по което се броят коремни плочки, облечен със светлосин деним комплект от елече и дънки. По модата отпреди няколко години, от дънките му се вижда и бельото, върху което обаче вместо да пише Calvin Klein, пише само Ken. Облегнат на розова колона, Кен гледа отвъд камерата и се усмихва съвсем леко.

Това е втората официална снимка, която Warner Brothers споделят от новия си филм. През април те показаха как ще изглежда Марго Роби в ролята на Барби, като там приликата беше малко по-малка от тази между Гослинг и Кен. Актрисата е заснета в розов кабриолет, носейки син раиран потник с бяла пола, светлосиня лента за коса на бели точки и голяма синя гривна. За разлика от Райън, Роби се усмихва директно към камерата.

„Когато хората чуят Барби, веднага си мислят, че знаят за какво ще става въпрос във филма. Когато обаче чуят, че Грета Гъруиг ще напише сценария и ще поеме режисурата, веднага си променят мнението“, казва Роби пред British Vogue миналата година. Тя допълни, че ролята на Барби идва с много отговорности и товар, имайки предвид историята на куклата.

Освен Роби и Гослинг, на екран ще видим още Америка Ферера, Уил Фарел, Кейт Маккинън, Симу Лиу, Майкъл Кера и Айса Рей. Снимките са направени в Лондон, като „Барби“ е един от множеството филмови проекти на новия развлекателен отдел на Mattel - компанията, която произвежда известната кукла.

„Барби“ се очаква да излезе на екран на 21 юли 2023 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари