IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм се завръща в Spice Girls

29 юли 2022 10 50

Ето каква е причината

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Мечтата на хиляди фенове по света най-накрая ще се сбъдне и момичетата от Spice Girls ще се съберат отново на едно място. Но това място няма да е сцената.

Според множество източници от Великобритания, в момента се изготвя документален филм за групата, като Виктория Бекъм се е съгласила да участва. Това означава, че тя най-накрая ще се събере с колежките си Мел Би, Мел Си, Ема Бътън и Гери Хорнър. Последният път, когато видяхме групата заедно, беше през 2012 година на Олимпийските игри в Лондон.

Таблоидът The Sun пише, че документалният филм ще бъде направен от екипа на „Последният танц“, който разказва за живота на баскетболната звезда Майкъл Джордан. Проектът е дело на Netflix и беше много добре приет както от зрителите, така и от критиците. Мел Би вече е изразявала възхищението си от филма, като в интервю заяви, че именно затова момичетата са избрали точно този екип за своя документален проект.

Очаква се филмът за Spice Girls да включва непоказвани досега кадри от зад кулисите, забавни моменти с момичетата и да разкаже как бандата се изстрелва до върха на музикалната индустрия. Вдигайки малко завесата, Мел Би разкрива, че рап частта в песента Wannabe е била написана от нея в тоалетната, докато другите момичета са упражнявали вокалните изпълнения.

Новината за документалния филм идва на фона на друга, в която се твърди, че две от Спайските ще се включат в предаването „Маскираният певец“ в Австралия. Една от тях е Мел Би, но засега името на втората не се съобщава. 47-годишната Мел се присъединява като съдия към Аби Чатфилд, Криси Суон и Дейв Хюс.

Виктория Бекъм пък показа, че все още не е забравила дните си като Пош Спайс, когато се включи в караоке вечер по време на семейната си почивка във Франция. Видео от изпълнението ѝ на песента Stop беше публикувано в социалните мрежи, като се вижда, че дизайнерката е доста уверена на сцената и все още помни танцовите стъпки в парчето.

„Караоке вечер с единствената и неповторима Пош Спайс“, написа Дейвид Бекъм под видеото. Съпругата му веднага отговори в коментарите, пишейки че се е качила на сцената само заради него.

Преди обаче да се появи документален филм за Spice Girls, всички дами се очаква да се съберат през септември за 50-ия рожден ден на Гери Хорнър. Петорката също така най-вероятно ще направи няколко изпълнения за забавление на гостите.

„Ще бъде страхотна вечер. Всичко е организирано, а темата е вечна елегантност“, казва източник пред The Sun. Той допълва, че няколко известни личности ще бъдат сред гостите, като Гери е поканила всичките си колежки от бандата, включително и Виктория, която отказа да отиде на турне с другите през 2019 година.

Виктория тъжи заради Бруклин

И докато феновете на Spice Girls очакват с нетърпение събирането им, Виктория Бекъм има съвсем други мисли на главата си. Наскоро синът й Бруклин беше уволнен от модната марка Superdry, за която работеше като посланик.

Според множество източници, 48-годишната дизайнерка се е почувствала виновна и ядосана, след като е направила всичко възможно, за да уреди сина си на тази работа. „Тя използва връзките си в индустрията, за да му намери работа, защото искаше да изгради характера му и по този начин той да започне да гради собствено бъдеще“, казва близък до семейството.

Твърденията са, че Бруклин бил уволнен, след като отказал множество проекти и кампании, за които бил помолен от Superdry. Причината била, че не пасвали на графика му. Допълва се, че младият фотограф не искал да работи с тази марка, а насочил вниманието си към гиганта Gucci. Той дори обвинил майка си, че го тласка към Superdry, което дълбоко я наранило.

„Разбира се, Виктория се чувства виновна, защото се е опитала да му помогне и се опитва да се отдръпне. Но е много трудно за нея и Дейвид да гледат как Бруклин се отказва от тези възможности и ги захвърля на вятъра“, казва още източникът.

По-рано през месеца стана ясно, че Superdry са прекратили сделката си с Бруклин, която е била на стойност 1 милион паунда. През ноември миналата година той беше обявен като посланик, като направи огромно парти в един от магазините на марката. След това Бруклин участва в промоционални снимки за Superdry, които сподели и с последователите си в социалните мрежи.

Не след дълго обаче синът на Дейвид и Виктория беше засипан с критики и наречен лицемер. Причината е, че промотира веган обувки на Superdry, но в същото време яде месо. В момента Бруклин се подвизава като готвач и има собствено шоу във Facebook. Според съпругата му Никола, това е нещото, което 23-годишният Бекъм винаги е искал да прави и сега се чувства изключително щастлив.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари