IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода: Летният стил на Летисия и дъщерите ѝ

1 август 2022 18 00

Трите дами залагат на цветни рокли за сезона

Getty Images

Getty Images

Кралицата на Испания и дъщерите ѝ – принцеса Леонор и инфанта София, привлякоха вниманието със своя стил. Триото се появи с впечатляващи тоалети по време на официално събитие, състояло се преди няколко дни. Заедно с крал Фелипе, те присъстваха на Националното дарение на апостол Сантяго, покровител на Испания, в катедралата на Сантяго де Компостела.

Летисия и нейните дъщери тийнейджърки, бяха облечени в цветни рокли за официалната семейна изява.

Бъдещата кралица на Испания – принцеса Леонор, изглеждаше красиво в двуцветна розово-червена рокля на Cayro Woman. 16-годишната кралска особа, която учи в Атлантическия колеж на UWC в Уелс, беше съчетала тоалета си с официални сандали с малки токчета. Роклята на принцесата се оказа дело на по-масова марка, чийто модел струва едва 90 евро.

По-малката сестра на Леонор София пък беше заложила на по-къса синя рокля на испанската марка Bruna. 15-годишната дъщеря на испанските крал и кралица беше завършила визията си с подходящи обувки на равна подметка в стил „балерина“.

Самата кралица Летисия пък облече оранжева рокля от испанската марка Vogana. Тя комбинира тоалета с кафяви велурени обувки и кафява чанта на бранда Carolina Herrera.

По време на церемонията крал Фелипе каза:

„В допълнение към благодарността на Апостола за това, че ни пази, ние го молим за помощ, така че страната ни да предприеме правилните стъпки в този етап от пътя, който е пълен с препятствия.“

С трите си прекрасни и завладяващи визии, изпълнени с цвят и добро настроение, Летисия, Леонор и София дадоха да се разбере, че определено се интересуват от модните тенденции и не остават безразлични, що се отнася до външния им вид.

Миналата седмица кралица Летисия взе назаем от гардероба на голямата си дъщеря Леонор рокля, която струва едва 40 долара. Тя е на марката Dándara. По време на среща в централата на УНИЦЕФ испанската кралска особа се появи в ефирна лятна рокля в червено и екрю с шарка икат (ромбоидни мотиви), която беше съчетала с еспадрили на платформа.

Летисия отдавна влиза в заглавията със своя изискан моден стил, но и със склонността си да взима дрехи назаем например от своята свекърва – кралица София, както и от дъщерите си.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари