fallback

Ева Лонгория сподели как е преодоляла ревността си от минали връзки

05 August 2022 14:40

И е открила любовта с третия си съпруг Хосе Бастон

Getty Images

Ева Лонгория говори за миналите си връзки по време на епизод от нейния подкаст Connections with Eva Longoria. Неговата премиера беше по-рано тази седмица. 47-годишната актриса седна за дискусия с известната чилийска писателка Исабел Алиенде, където двете си разказаха за своите минали преживявания в любовта.

В момента американската звезда с мексикански корени е щастливо омъжена за трети път, за медийния бос Хосе Антонио Бастон, с когото сключиха брак през 2016 г. Хосе е и баща на единственото дете на Ева – Сантяго и е президент на медийната група Televisa, която е най-голямата в Латинска Америка.

По време на епизода Лонгория заяви, че всяка жена трябва да се научи как да преодолява ревността си във връзката си, както тя самата е направила. Тя каза:

„Мисля, че ревността отнема толкова много енергия. Спомням си, че бях много ревнива и стомахът ми буквално излизаше отвътре навън. Това е най-лошото чувство. Защо трябва да си го причиняваме?“

След това актрисата, която нашумя с ролята си в сериала „Отчаяни съпруги“ отбеляза, че е трябвало да изживее цели два неуспешни брака, докато намери Бастон, с когото е забавила темпото и е преразгледала приоритетите си.

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

„Мисля, че това е причината чак третият ми брак да е успешен. С намирането на любовта на 40, аз бях на 40, а той на 50 години, беше моментът, когато и двамата си казахме: „Можем ли просто да се наслаждаваме на живота си заедно?“, сподели тя.

Лонгория отбеляза все пак, че с Хосе също имат разногласия от време на време. Тя каза:

„Все пак му крещя за четката за зъби или нещо подобно.“

Първият брак на Ева беше с Тайлър Кристофър, за когото се омъжи през 2002 г., а две години по-късно двамата се разведоха. Няколко години по-късно Лонгория започна да се среща с бившия професионален баскетболист Тони Паркър, за когото се омъжи през 2007 г. Бившата двойка се раздели и разведе през 2010 г., като в впоследствие тя го обвини в изневяра.

Ева с втория си съпруг Тони Паркър: Снимка: Getty

Лонгория се запозна с Бастон през 2015 г., като още на следващата година двамата вдигнаха пищна сватба, а през 2018-а, на 42 години Ева роди и сина им, който наскоро навърши 4 години.

Наскоро актрисата говори за майчинството по време на интервю за списание Haute Living, където отбеляза, че иска да възпита добри ценности в детето си.

„Искам той да разбере нещата сам. В същото време е много важно да се уверите, че имате режим и дисциплина“, споделя тя.

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Снимка: Getty

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
Ева Лонгория Хосе Бастон ревност Отчаяни съпруги
0 коментара
fallback