IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Кейти Пери тръгна на балет

5 август 2022 09 00

Малката Дейзи обожава да е с пачка

БГНЕС

БГНЕС

Кейти Пери направи рядко признание за интересите на нейната дъщеря. Певицата сподели, че малката Дейзи вече ходи на балет. И добави, че определено ѝ допада да носи пачка.

Момиченцето, чийто горд баща е Орландо Блум, ще навърши 2 годинки на 26 август. Но е явно че от ранна възраст се увлича по танците.

Наскоро Пери пусна на пазара своята безалкохолна напитка De Soi. По време на нейното официално представяне в Лос Анджелис, тя сподели колко пораснала е Дейзи и колко щастлива е от факта, че се интересува от чисто момичешки работи като това да се облича в розово и посещава школа по балет.

„Тя обича да се облича. Не е много срамежлива“, обяснява звездата пред People.

По думите на Пери, дъщеричката ѝ обича балета и обожава да е с пачката си.

„Всичко е много очарователно“, добавя тя.

Кейти Пери се завърна на сцената в Лас Вегас

Доскоро певицата и нейният съпруг Орландо Блум живееха временно в Кентъки с детето. Там актьорът снима последния си проект – Red Right Hand. След това семейството се върна в дома си в Лос Анджелис.

Междувременно Пери излезе отново на сцената в Лас Вегас, за да представи шоуто PLAY.

„Само защото не пеем и не танцуваме, не означава, че не работим! Има много неща, които се случват между снимките на #PLAY“, сподели тя, качвайки анимирано видео в Instagram.

Певицата се наслаждава на обикновения живот

В края на месеца Кейти ще вдигне приказно парти за своята дъщеричка, на която е посветила много артикули от своята нова колекция. В превод от английски „daisy“ означава маргаритка. Именно цветето е основен мотив при някои обувки и дрехи с марката на Пери.

Кейти признава, че докато е била с детето и мъжа си в Кентъки, е забавила малко темпото. Като например това да може да откъсне ягода от градината, която показа в социалните мрежи. В нейната галерия я виждаме още да пазарува в местния магазин, да рисува върху канава, да прави чаени свещи и да играе настолни игри. Това са все неща, за които до момента не е имала време заради своя натоварен график.

„Бях просто майка и правех целия живот на село. Просто му се наслаждавам, живея за малките неща“, казва тя и признава, че да водиш по-обикновен живот е много хубаво.

За близо две години изпълнителката все още не е показала дъщеря си в социалните мрежи. Малкото момиченце проплака на 26 август 2020-а, два дни преди издаването на най-новия студиен албум на звездата – Smile.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари