IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ето това е майка: Риана не спира да провокира и след раждането

4 август 2022 08 40

Певицата с предизвикателна фотосесия

Снимка: БГНЕС

През май тази година Риана стана майка за първи път. Звездата има син от A$AP Rocky.

След раждането на бебето певицата се посвети на по-затворен начин на живот. Тя започна да се появява по-малко публично и практически не придружава половинката си на светски събития.

Въпреки това, след два месеца от раждането, Риана реши да се върне към работните си задължения.

И така, преди дни тя участва в откровена фотосесия за марката си за бельо Savage x Fenty. И повярвайте, снимките ще ви изненадат!

На новите кадри Риана се показва в червено с акцент в деколтето.

Това е първата фотосесия на звездата, откакто роди сина си. Феновете вече успяха да оценят новите снимки на своята любимка.

„Ти си пожар!“, „Много си гореща“, „Ето това е майка“, „И три месеца не са минали от раждането, и уау“, пишат интернет последователите ѝ.

По-рано Риана каза, че ще се опита да разсее мита за приемливия външен вид на жените, които са бременни. „Тя иска да промени стереотипите, като създаде марка, която позволява на жените все още да се чувстват секси и красиви по време на бременност“, отбеляза човек от близкия кръг на Риана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Машалла ( преди 1 година )
Всеки с вкуса си ,но за мен е много негативна и неприятна личност ,показваща си голотийте ,то поне да имаше тяло ,а тя е тотално безформена като нашенските ромки.Съжалявам ,че има толкова красиви и стойности жени ,а те тази не спират да я навират в очите на хората ,нея и грозния и приятел.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар