IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана измести Кайли Дженър от трона на милиардерите

6 юли 2022 18 00

Изпълнителката вече е най-младият човек в милиардерския списък на Forbes за 2022 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Очевидно Риана не само се грижи за сегашните нужди на първородния си син, но му осигурява и стабилно финансово бъдеще.

34-годишната изпълнителка вече е най-младата самоизградила се милиардерка в Америка, която може да се похвали с богатство от 1,4 млрд. долара. Риана оглави списъка на престижното списание Forbes за 2022 година, като за първи път от три години на върха не е Кайли Дженър. Младата риалити звезда, която владееше света на милиардерите от 2019 година, в момента има „скромните“ 600 милиона долара в банката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Според Forbes, Риана, която е съсобственик на марката Fenty Beauty и държи 30% от акциите на модната линия Savage x Fenty, е и първият барбадоски милиардер, както и единствената жена под 40 години в тазгодишния списък от дами в Америка. Богатството ѝ обаче може съвсем скоро да се увеличи, защото смята да пусне на пазара нова музика, която със сигурност ще бъде изкупена за минути.

„Гледам на следващия си проект по съвсем различен начин от преди. Мисля, че новият начин ми пасва по-добре, много по-добре. Автентичен е, по-забавен и ще премахне голяма част от напрежението“, казва Риана пред Vogue.

Фактът, че Кайли Дженър не е на първо място по богатство, не означава, че риалити звездата тъне в мизерия. Според Forbes, тя все още е измежду най-младите жени в списъка, който се състои още от Тейлър Суифт (570 милиона) и основателката на Bumble Уитни Хърд (740 милиона). Кайли също така попада за пета поредна година в списъка с богаташи на Америка, така че това също е впечатляващо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

През март 2019 година Дженър беше провъзгласена за най-младата самоизградила се милионерка, след като подписа сделка с козметичния магазин Ultra, в който да продава продуктите си от линията Kylie Cosmetics. Дотогава те бяха достъпни само онлайн или по време на изложения. По това време Forbes съобщиха, че сделката е помогнала Kylie Cosmetics да бъде оценена на поне 900 милиона долара, правейки основателката си милиардерка.

През ноември 2019 година Кайли видя още пари в сметката си, след като се съгласи да продаде 51% от козметичния си бранд на Coty Inc. за 600 милиона долара. Сделката оцени бизнеса ѝ на 1.2 милиарда.

През 2020 година обаче от Forbes публикуваха статия, в която казват, че екипа им е пресметнал наново богатството на Кайли и е заключил, че тя не е милиардер, а по-скоро милионер. По думите им, по-задълбоченото пресмятане поставя богатството ѝ малко под 900 милиона долара. Кайли обаче не беше никак притеснена от това.

„Мога да направя списък с поне 100 неща, които са по-важни от това да се фокусираме върху парите ми. Благословена съм до небесата. Имам прекрасна дъщеря, успешен бизнес и се справям чудесно“, написа тя в Туитър, малко след излизането на статията.

В момента Дженър има още повече неща, върху които да се фокусира, различни от богатството ѝ. Тя вече е майка и на момченце, което се роди по-рано през годината. Първоначално звездата сподели, че името му е Уолф, но седмица по-късно уведоми феновете, че синът ѝ вече не се казва така. Засега пази името и лицето на момченцето в тайна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари