IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо принцеса Ан не се разбра с Меган Маркъл?

4 август 2022 17 40

Дъщерята на Елизабет II винаги е недолюбвала съпругата на принц Хари

Снимка: БГНЕС

Принцеса Ан винаги се е отличавала със своето трудолюбие, постоянство и скромност – това са качествата, които са я превърнали в любимка на жителите на Великобритания.

Единствената дъщеря на Елизабет II отделя повече време и енергия за своите кралски задължения от всеки друг член на семейството. И го прави толкова тихо, че рядко ще видите скандално заглавие с нея в медиите. А всичко това не може да се каже за Меган Маркъл.

Преди дни кралският експерт Нийл Шон даде интервю за британското издание на Express, където говори за връзката между принцеса Ан и Меган Маркъл. Оказва се, че дъщерята на принц Филип и кралица Елизабет II винаги е недолюбвала херцогинята на Съсекс.

След като принц Хари и Меган Маркъл се ожениха, херцогинята на Съсекс пое задълженията си. И за да не се изгуби сред кралските дела и да не опозори семейство Уиндзор, принцеса Ан искаше да ѝ даде няколко менторски съвета.

И така, тя каза, че животът на монарсите изобщо не е вечен празник, а ежедневна работа, където всеки ден е планиран до минута. Както си спомня Ан, тогава Меган била изненадана от този факт. Тя била сигурна, че членовете на кралското семейство дават само интервюта и позират пред камери за лъскави корици.

След тази среща принцеса Ан заключила, че Меган Маркъл няма да издържи дълго в кръга на монарсите.

„Принцеса Ан винаги е знаела, че Меган ще има много кратък живот в света на британската монархия“, каза кралският експерт, добавяйки, че херцогинята на Съсекс не е успяла да се сприятели с лелята на принц Хари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Loli ( преди 1 година )
Meghan e zena, kojato tursi populjarnost! Nikoi ne e znael za neja, kogato e bila omuzena za drugija si saprug?!! Vizda se, che iska da vpechatli sveta kato se pojavjava, no tja ne e primer za podrazanie! V nikakuv sluchai!!! Durzi rakata na Harry, no tova e licemerno!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар