IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъже в поли: A$AP Роки тръгна по пола като Брад Пит

4 август 2022 14 30

Гаджето на Риана заложи на кожен модел

Getty Images

Getty Images

За известните мъже на мода това лято е... полата, приличаща на килт, но не точно в шотландски десен! Гаджето на поп иконата Риана – рапърът A$AP Роки, на когото наскоро тя роди син, се появи в кожена пола, следвайки примера на Брад Пит от миналата седмица.

Холивудският актьор се превърна в истински хит в края на месец юли, след като се появи в кафява ленена пола, съчетана с подобно сако на премиерата на новия си филм Bullet Train в Берлин.

Колкото до 33-годишният рапър, той пък беше забелязан в понеделник да се разхожда из квартал Сохо в Ню Йорк, облечен в черен кожен килт с дължина до коляното и подходящо черно сабо, съчетани с черен суитшърт на Givenchy.

Подобно на половинката си суперзвезда Риана, Роки отдавна обича да нарушава модните правила и това не е първият път, когато той заменя характерните за мъжете панталони с пола.

Миналото лято музикантът се появи в кариран килт на Vivienne Westwood на корицата на списание GQ, а изданието го провъзгласи за „най-красивия мъж на света“.

Роки е обличал поли и за свои концерти, като неотдавна се пови в плисиран модел. „Обичам неща, които наистина са подходящи за жени: нося забрадки „бабушки“, поли, лакирам ноктите си“, каза Роки пред британското издание на Модната библия Vogue през 2019 г. относно своя моден усет.

„Правя каквото искам, по дяволите. Това е просто начина ми да кажа „Хей, разбирате ли? Няма граници!“

Що се отнася до Пит, който е носил пола само в киното за ролята си на Ахил в „Троя“, той пък съчета своя костюм с пола на дизайнера Haans Nicholas Mott с риза с копчета в цвят сьомга, черни кубинки и няколко колиета.

Брад в

Брад Пит се превърна в хит, след като се появи в костюм с пола за премиерата в Берлин на новия си екшън; Снимка: Getty

Попитан защо е избрал да носи пола на червения килим, актьорът от „Да срещнеш Джо Блек“ и „Седем години в Тибет“ просто отговори: „Вятърът. Бризът.“

Той имаше още по-добро обяснение за външния си вид на въпросната премиера на новия му филм в Лос Анджелис тази седмица, като шеговито заяви: „Всички ще умрем някой ден, така че защо да не се оплескаме понякога.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари