IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква е връзката на Меган Маркъл и принц Хари, според езика на жестовете

11 август 2022 10 50

Ето какво разказва специалист

Снимка: БГНЕС

Експертът по езика на тялото Дарън Стантън взе участие в един от подкастите и коментира темата за това как Меган Маркъл всъщност се отнася към съпруга си, анализирайки нейните жестове и такт.

„В първите дни след като Меган Маркъл се присъедини към кралското семейство, имаше много спекулации за това как тя ще се държи в бъдеще и дали се вписва в концепцията за живот като старши член на кралското семейство.

.Снимка

Снимка: БГНЕС

От самото начало Меган беше много силен и уверен човек. Може би това се дължи на упорития й характер и мотивацията, която имаше, когато се опита да стане звезда в света на актьорството - кариерата на екрана изисква много решителност и страст. И Маркъл, както животът показа, има повече от достатъчно от тези черти по природа.“, обясни експертът.

Езикът на тялото на Меган показва, че тя много обича Хари. Тя играе ролята на най-големия му поддръжник в много отношения, независимо какво се случва. Меган винаги е там, за да повиши увереността на съпруга си в ситуации, в които той не се чувства по-малко уверен.

„През годините видяхме многото демонстративни жестове на Меган, които помагаха на Хари да се чувства спокоен. Например, тя докосна лакътя му по време на годежа, държеше ръката или предмишницата му на публични места, за да вдъхне доверие.

Снимка

Снимка: БГНЕС

Друг начин, по който Меган показва на Хари, че е там, е като дискретно постави ръката си на гърба му – едновременно защитен и утешителен жест“, обясни експертът. Двамата доста често се държат и за ръцете.

А също така не се стесняват да са прегърнати на публични места

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари