IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След връщането към старите си местоимения, Деми Ловато излиза с мъж

10 август 2022 11 00

Изпълнителката за кратко искаше към нея да се обръщат с те/тях

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Деми Ловато вече има нова любов в живота си. 

След като промени отново местоименията си на тя/нея, изпълнителката има взаимоотношения с колега музикант, чието име обаче не се споменава. Източник, близък до Ловато, споделя, че тя се намира в здравословна и щастлива връзка, а мъжът до нея е страхотен. Деми, която за кратко се определяше като те/тях и заяви, че не подбира хората според пола, а според характера, очевидно вече се е завърнала към хетеросексуалните връзки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Освен успеха на любовния фронт, изпълнителката се подготвя за такъв и в музиката. Съвсем скоро тя ще пусне осмия си албум, носещ заглавието Holy Fvck, в който са включени песните Skin of my teeth и Substance. Премиерата на проекта е на 19 август. 

"Никога досега не съм била толкова уверена в себе си и в музиката си, като този албум говори сам за себе си", обясни Деми на 6 юни. В албума ще бъдат включени общо 16 песни, като всички те са вдъхновени от живота на певицата. Ловато допълни, че проектът е посветен изцяло на феновете й, които са били с нея още от началото и са останали зад гърба й през всичките трудности и препятствия, през които е трябвало да премине. 

Относно песните, вдъхновени от реални случки, Деми споделя, че често е с различна нагласа, когато пише текста и, когато вече проектът излезе на пазара. Все пак застава зад всяка своя дума и казва, че всичко излиза от сърцето й и е показателно за това как се е чувствала в даден момент от живота си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

"Никога не пренебрегвам миналото и чувствата, които съм изпитвала тогава. За мен, текстовете ми са като медал, който нося с гордост. Те показват през какво точно съм минала", казва още Деми. 

По време на пандемията, тя се е научила да живее сама и така е опознала себе си още по-добре. "Превърнах се в по-уверен човек. Това беше време, което трябваше да прекарам със себе си, защото през по-голямата част от живота си винаги имам човек до себе си. Последните две години бяха доста обучителни за мен", казва певицата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

През март 2021 година Ловато разкри, че е пансексуална, което означава, че не се интересува от пола на човек. Досега обаче тя е била във връзки само с мъже, което накара много от феновете да се съмняват в изказванията й. За кратко Деми искаше към нея да се обръщат с местоименията те/тях, но наскоро отново се завърна към тя/нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари