IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иги Азалия обяви завръщането си на сцената

11 август 2022 14 50

Рапърката сподели и нови снимки с двегодишния си син Оникс

Getty Images

Getty Images

Иги Азалия обяви официално, че се качва отново на музикалната сцена. Австралийската рапърка разкри, че се завръща в индустрията, след като я напусна миналата година. 32-годишната създателка на хита Fancy сподели новината с феновете си във вторник, заявявайки: „Връщам се. Плачете за това."

В дългото си изявление в Twitter, Иги каза, че се е отказала от музиката заради „отрицателната енергия“, но сега се завръща по-голяма и по-добра от всякога.

Азалия написа: „Преди година бях готова да се откажа от музиката завинаги, защото бях уморена от негативната енергия, която привличах.“

Тя допълни:  „Но това, което научих, е, че дори когато си върша работата добре, вие всички пак ще бъдете негативни...“ В дългия си туит Иги каза още, че не иска да обявява дати, посоки или нещо друго, но просто знае, че се завръща и ще работи отново.

В момента Иги подкрепя Pitbull на турнето му в САЩ. През юли миналата година тя обяви, че се оттегля от музиката, за да се съсредоточи върху „други творчески проекти". Тогава тя обяви, че третият й студиен албум "End of an Era", ще бъде последният й за поне „няколко години“.

Азалия е родом от малко градче в Нов Южен Уелс, Австралия, но се премества да живее в Съединените щати на 16-годишна възраст, за да преследва музикална кариера. Въпреки австралийския си произход, тя възприема южняшки провлачен тон в музиката си. 

Преди две години рапърката, чието истинско име е Аметист, стана майка на момченце, което кръсти с името на друг кварцов камък, а именно - Оникс. Тя споделя малкия с бившия си приятел - Плейбой Карти.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари