IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вероника Стефанова: Благодаря на Господ, че върна Филип в живота ни

16 август 2022 10 50

Миската призна, че мъжът ѝ бил в кома

IStockphoto

IStockphoto

„Благодаря на Господ за това, че върна Филип в живота ни! Благодаря на Филип, за това че остана при нас и не ме остави сама, за това че ще отгледаме заедно децата ни и сме по-щастливи от всякога!“. Това сподели Вероника Стефанова, отбелязвайки във Facebook, че нейната половинка живее втори живот. Мис Свят България 2017 г. призна, че преди една година на 10 август, Филип Стоянов претърпял сериозен инцидент.

„Беше в състояние несъвместимо с живота, след тежка операция, която продължи няколко часа, които минаваха като дни, кома която беше 10 дни, а ми се стори като месеци той се събуди здрав и още по-див“, написа тя за таткото на своите дъщери.

Стефанова, която посочва, че нейното семейство „празнува живота“, е качила една обща снимка със своя партньор. Тя е от нейния 30-и рожден ден, направена специално в студио, а двамата са заедно с техните момичета – Анжела и Анабел.

С поста си Вероника изтъква, че нейният мъж вече е възстановен напълно благодарение на лекарите, които се погрижили за него. Сред тях е и братът на красавицата – д-р Цанко Стефанов, който се върнал чак от Англия, където практикува, за да помогне за лечението на бизнесмена.

В края на своята емоционална публикация моделът изтъква, че оценява изключително много и подкрепата на всички роднини, близки и приятели, които били до нея през цялото време.

Много от последователите на миската ѝ пожелаха да има повече щастливи мигове с любимите хора и всички лоши неща за нея и мъжа ѝ да останат в миналото.

Вероника Стефанова и Филип Стоянов нямат брак, но са горди родители на две дъщери. Наскоро малката – Анабел, стана на една годинка. Нейната кака – Анжела, навърши 3 през април.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Защо се е снимала като щъркел, на един крак?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар