IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пиронкова на първа разходка с бебето

11 август 2022 08 40

„Лято. Залез. Ние.“, сподели гордата майка

БГНЕС

БГНЕС

Цветана Пиронкова направи първа разходка с втория си син. Момченцето, което се роди в средата на юли, вече излиза навън, возен от своя по-голям батко. Това показва тенисистката в профилите си в социалните мрежи. 

По думите на спортистката, въпросното излизане е доста специално за нея.

„Казват, първите преживявания винаги са специални. Първите стъпки, думи, целувка, любов, постижения.  Рядко обаче ги осъзнаваме докато се случват, а по-нататък по житейския ни път тези моменти са вече само спомен“, пише тя.

Цвети е качила няколко снимки с количката. На тях виждаме както нейния по-голям син, така и таткото на момчетата - Михаил Мирчев. 

Макар на кадрите да не се виждат лицата на децата на Пиронкова, мнозина ги харесаха и й пожелаха безметежно щастие с тях. 

„С годините и опита, който събирам от живота, се понаучих да забавям темпото, да осъзнавам и да изживявам мига СЕГА, а не да препускам към следващия, вечно преследвайки някакъв идеал, който не съществува. Има тук и сега“, сподели още гордата майка.

Цветана Пиронкова е избрала къса бяла рокля за първата разходка с бебето. И може да отбележим, че тя изглежда страхотно по-малко от месец след като даде живот на втория си син. 

С думите „Лято. Залез. Ние.“ тенисистката завършва своята емоционална публикация, показвайки, че смята да се наслаждава на всеки един миг след появата на Виктор и да обърне повече внимание на семейството, което допреди това пренебрегваше на моменти заради корта. 

Припомняме, че второто дете на известната пловдивчанка проплака през нощта на 13 юли. Щастливата вест тя криеше до последно, като не споделяше свои снимки с наедрялото коремче. Още през зимата обаче някои заподозряха, че тя ще ни изненада. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари