IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джино Бианкалана ще се жени

5 август 2022 14 50

Той и годеницата му очакват първото си дете

IStockphoto

IStockphoto

Джино Бианкалана, известен с участието си във „VIP Brother“, предложи брак на приятелката си. Със специално видео, споделено в Instagram, нашенецът от италиански произход обяви, че Кристиана Кънева е приела да се омъжи за него. Същевременно с него хвърли и още една новина – че ще става татко.

„Момиче е и тя каза „ДА“, пише той с розови букви към клипа.

Във видеото, Джино, който от години живее в САЩ, е на улицата заедно със своята любима. Изведнъж покрай тях профучава кола, от която излиза розов дим. След това изважда кутийка с годежен пръстен и пада на колене, а неговата половинка ахва от изненада.

Бъдещият татко на дъщеричка качи и снимка, на която е с най-близките си приятели, които най-вероятно е почерпил по случай обявяване пола на бебето.

По нестандартния начин, който е популярен зад граница, Бианкалана и Кристиана съобщават пола на бебето. По-рано нито един от двамата не бе споменал за това, че очакват първата си рожба. Дори доскоро не ползваха профилите си в социалните мрежи, които временно бяха изтрити.

Джино, който претърпя множество операции на крака, се запознава с бъдещата си съпруга в болницата, в която се лекувал. Двамата са заедно от няколко години, като живеят в къща в Чикаго. Там през септември бъдещата г-жа Бианкалана ще вдигне купон по случай 28-ия си рожден ден.

Преди няколко години риалити звездата загатна, че ще бъде завинаги с брюнетката, като си направи идентична татуировка с нея. Тя бе под формата на халки, стилизирани като сърце.

Това не е първи годеж за Бианкалана. През 2016 той даде пръстен на модела Изабела Родригес, но двамата така и не стигнаха до сватба.

През последните няколко години Джино се връща на няколко пъти в България, продължавайки лечението на своя крак. Дори в последното му видео се вижда, че накуцва и носи нещо като шина, декорирана с капси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари