IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жерар Пике се среща тайно с 23-годишна студентка

12 август 2022 09 00

Преди два месеца Шакира сложи край на връзката си с футболиста

Getty Images

Getty Images

Бившият на Шакира Жерар Пике се среща тайно с 23-годишна студентка по PR, която работи за него. Това става ясно два месеца след като 35-годишният футболист и 45-годишната поп звезда обявиха раздялата си официално. Испанският спортист и колумбийската певица бяха заедно 11 години и имат двама сина - Саша и Милан, които в момента живеят в САЩ с майка  си.

Според новите информации, Пике излиза с въпросната жена, която работи за него, от няколко месеца, тоест преди фактическата си раздяла с Шакира. През юни поп звездата и играчът на ФК "Барселона" сложиха край на отношенията си, като публикуваха съвместно изявление в социалните медии. Те казаха: „Съжаляваме, но потвърждаваме, че се разделяме. Молим за дискретност в този момент в името на благополучието на нашите деца, които са наш основен приоритет. Благодарим ви предварително за разбирането и уважението.“

Но вестник The Sun пише, че Жерар месеци преди това е изневерявал на дългогодишната си половинка с въпросната жена, която се казва Клара Чиа Марти и работи в неговата продуцентска компания Kosmos.

Въпреки че раздялата му с Шакира беше обявена едва през юни, изданието пише, че Жерар и Клара са заедно от месеци, а тя работи в офиса му, като организатор на различни събития.

Близки до Пике, разкриват: „Хората около него му помагаха да запази новия си романс в тайна, като изтриха акаунтите на Клара в социалните медии, така че никой да не може да намери нейни снимки. Това кара приятелите му да мислят, че той всъщност има доста сериозни намерения към нея."

Тази информация се появява, след като Жерар беше заснет с мистериозна руса жена на парти в Стокхолм през юни, като очевидно тя е именно Клара. На снимката, която предизвика фурор, Пике носи качулка и е седнал до млада жена, носеща бяла шапка. До скоро испанската преса се опитваше да идентифицира жената, но името й вече е факт.

Кадърът е направен на парти, което е било част от събитие, наречено „Брилянтни умове“, на което Пике е присъствал като главен изпълнителен директор на фирмата си Kosmos.

Изпълнителката на хита Waka Waka (This Time For Africa) и спортистът започнаха връзката си след като се запознаха на Световното първенство по футбол в Южна Африка през 2010 г.

Съобщението за новата връзка на Пике идва на фона на слухове в испанските таблоиди, че двойката се е разделила, именно заради неговата изневяра.

Испанското издание El Periodico пък съобщи, че носителката на Грами е взела решението за раздялата и е изгонила Пике от семейния им дом в Барселона. Според източници, оттогава той води доста „активен нощен живот“.

В момента двойката се опитва да реши конфликта си относно това как да продължат да отглеждат децата си съвместно, като Шакира иска да се премести да живее с тях в Маями, а Пике държи синовете им да останат в Испания, където са живели до сега.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари