IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Денис Ричардс разкри защо се е развела с Чарли Шийн

16 август 2022 08 30

Повече от десетилетие след раздялата им, актрисата говори по темата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Денис Ричардс най-накрая дава на феновете това, което искат – причината за развода ѝ с Чарли Шийн.

През 2005 година риалити звездата решава, че вече не може да живее с проблемния актьор и иска развод. По това време тя е в шестия месец от бременността с второто им дете. Сега, повече от 10 години по-късно, Ричардс говори откровено за момента, в който е разбрала, че трябва да си тръгне и коя е била последната ѝ капка на търпение.

Денис Ричардс,

Снимка: Getty Images

На 10 август Денис участва в епизод от подкаста Divorced Not Dead, спомняйки си за трудната раздяла. По думите ѝ, е имало множество причини, които в крайна сметка са я накарали да вземе решението за прекратяване на брака.

„Сцените зад затворени врати бяха много по-лоши, отколкото тези пред хората. Беше много лошо“, казва Ричардс. Допълва, че с Чарли Шийн често са изглеждали като задружно и щастливо семейство пред камерите, но истината е била доста по-различна и грозна.

В крайна сметка актрисата решава да си тръгне от Чарли, с когото има 18-годишна дъщеря Сами и 17-годишна дъщеря Лола. Това, което наклонило везните в тази посока, е бил един въпрос, който Ричардс си задава. „Искам ли дъщерите ми да бъдат омъжени за такъв човек?“, пита се тя. Допълва, че самият Чарли ще разбере за какво става въпрос, като е категорична, че обстановката у дома е била доста токсична за всички.

Денис Ричардс,

Снимка: Getty Images

Въпреки сложните им взаимоотношения, актрисата не съжалява, че се е омъжила за Шийн. Тя се фокусира върху хубавите моменти и това, което е останало от брака – двете им дъщери. Двамата дори се събират за кратко покрай раждането на Лола, но това я е накарало още повече да осъзнае, че бракът трябва да остане в историята.

„По този начин имах възможността да кажа на момичетата, че съм направила всичко възможно, за да задържа семейството ни цяло. Чувствах ужасна вина, че съм разделила този съюз. Борих се с това дълги години“, казва Денис. По думите ѝ, обществото често не знае какво се случва зад вратите на хората, които следи и затова понякога не разбира решенията, които се взимат от звездите.

След развода си, Денис осиновява дъщеря си Елоис през 2011 година. Седем години по-късно се омъжва за Арън Файпърс.

Денис Ричардс,

Снимка: Getty Images

Макар бракът ѝ с Чарли да не завършва по щастлив начин, актрисата казва, че връзката им е еволюирала през годините и сега е доста по-добра. „И до днес, Чарли знае, че може да ми се обади по всяко време, без причина. Не ми пука какво прави или какво казва, ще бъда до него, защото винаги искам да бъде най-добрият баща за дъщерите ни“, категорична е тя.

По-рано през годината Шийн критикува бившата си съпруга, че подкрепя дъщеря им Сами, която реши да си направи профил в OnlyFans и да продава тялото си за пари. По думите на актьора, това нямало да се случи, ако 18-годишното момиче е живяло с него. Малко по-късно обаче Чарли промени мнението си и застана зад дъщеря си, като се извини на Ричардс.

„Сега, повече от всякога, е важно за Сами да вижда обединение при родителите си, на които може да разчита. От този момент, тя ще има моята пълна подкрепа“, категоричен бе екранният чичо Чарли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Иван ( преди 1 година )
Каква семейна драма дами и господа. 199242ти епизод на Дързост и красота...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар