IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин проговори за „фалшивия корем“

17 август 2022 09 00

Пуснаха конспирации дали наистина е бременна

БГНЕС

БГНЕС

Хилария Болдуин проговори за конспирациите, че има „фалшив корем“. Инструкторката по йога, която скоро ще роди седмото си дете, ги определи като психотеории и показа последната снимка от ехографския си преглед, за да докаже, че в нея наистина расте нов живот.

Звездата, омъжена за 64-годишния Алек Болдуин, влиза в обяснения за своята бременност не за първи път. Пред своите над 900 хиляди последователи тя потвърди за пореден път, че ще си имат момиченце.

„Благодаря за тази малка душа“, написа Хилария и посочи, че личицето на бебето изглежда като смачкано, но то се развива добре, което е най-важното.

Г-жа Болдуин изтъкна, че всички писания за това, че лъже за бебето, за да може нейният съпруг да получи по-малка присъда или да ги съжалят, са истински тормоз за цялото семейство. Въпреки това, което пише в интернет, тя се опитва да не изпада в негативни мисли, макар че ѝ е доста трудно предвид това, че хормоните в нея бушуват.

„Когато съм наистина тъжна и отчаяна, травмата от тормоза започва да ме поглъща, мисля за това как и други хора се чувстват по този начин“, започна тя публикацията.

Според емоционалния пост на бременната, тя се надява да намери кураж и „се събере“ след всичко онова, което преживя – не само спонтанните аборти, но и негативните коментари на хората, най-вече след инцидента с Алек Болдуин на снимачната площадка. При него той застреля по непредпазливост своя колежка.

Все пак инструкторката се шегува, че много от нейните приятели наистина посочват, че нейният корем изглежда така, все едно е глътнала топка. И добавя, че обожава да си хапва шоколад.

Хилария Болдуин не спира да тренира

Макар вече да е в напреднала бременност, съпругата на холивудската звезда не спира да се движи и тренира йога и стречинг за бременни. Наскоро дори сподели как е застанала с цялата си тежест на главата си – нещо, което притесни някои нейни последователи.

Хилария впечатли много жени, показвайки как изпълнява трицепси с наедрелия корем, при това без проблем и с изключителна бързина. Все пак тя призна, че не е толкова лесно, колкото изглежда в нейното видео:

„Колкото по-тежка ставам с това бебе, толкова по-трудно е, защото вдигам повече!... Използвайте задната част на краката и дупето, за да повдигнете таза си нагоре!“.

Многодетната майка съветва да се правят по 10 повторения, след което да се наблегне на още толкова вдишвания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари