IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария и Алек Болдуин разкриха пола на бебе №7

10 май 2022 17 40

През март стана ясно, че семейството им се увеличава

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Фамилия Болдуин ще добави още едно момиче към семейството си.

В понеделник Хилария Болдуин разкри, че заедно със съпруга си Алек очакват дъщеря, споделяйки радостната новина в социалните мрежи. Във видео, в което участва цялото семейство, бъдещите родители и шестте им деца предлагат различни съвети за бебето. Идеята за нетрадиционното разкриване на пола е била именно на Хилария, която споделя, че този път е искала да направи нещо различно от просто пукане на балони или изстрелване на конфети.

„Какво ще превърне бебето ни в обичащ човек? Какво има значение? Какво ще го накара да бъде видяно, свободно и гордо? Вероятно нищо, което ние можем да определим. Ние можем само да го напътстваме, да насърчаваме духа му, да слушаме, да споделяме собствения си опит и да се учим от него, гледайки как то расте“, написа бъдещата майка в описанието. Тя допълни, че с останалата част от семейството ще направят всичко възможно най-новия член да има добър живот, но останалото зависи изцяло от него.

Хилария обясни, че във видеото ще видим надеждите и съветите, които фамилията има за бъдещото бебе. „Изпитвам огромна радост, гледайки тези деца, които са изпълнени с толкова много любов и най-естественото остроумие. Да ги чуя как споделят своите думи, е най-прекрасният подарък в този живот“, пише още съпругата на Алек.

В началото на април, Хилария сподели, че вече знае пола на седмото си дете, но не планира да го разкрие публично поради две причини. „1. Загубих бебе в четвъртия месец през 2019 година. Мисля за това постоянно и разбирам, че майчинството има своите щастливи и тъжни моменти. Но ще изчакам да премина момента, в който загубих дъщеря си“, написа тя в социалните мрежи.

Хилария претърпя спонтанен аборт през април 2019 година. Няколко месеца по-късно тя отново забременя, но абортира в 16-ата седмица.

Другата причина, поради която бъдещата майка не искаше да споделя пола на седмото дете, е заради половата неутралност. Тя искаше да уважи решението на бебето, което може да избере да се представя под друг пол, различен от рождения му.

През март стана ясно, че Хилария и Алек Болдуин очакват седмото си дете. Те обявиха щастливата новина с изявление до медиите, казвайки че най-хубавото нещо на света е растящото семейство. „Нашите възможности да обичаме се увеличават и нямаме търпение да посрещнем най-малкия член тази есен!“, добавиха съпрузите.

Хилария сподели вълнуващата новина и в социалните мрежи, където публикува видео заедно с Алек и шестте им деца – 8-годишната Кармен, 6-годишния Рафаел, 5-годишния Леонардо, 3-годишния Ромео, 1-годишния Едуардо и 1-годишната Мария.

Новината за бременността дойде само няколко седмици, след като г-жа Болдуин сподели, че си взима почивка от социалните мрежи. Тя обеща, че ще се върне и от време на време ще споделя снимки, за да уведоми феновете, че всичко е наред със семейството ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Тия се побъркаха съвсем и превърнаха раждането на бебета всяка година едва ли не в хоби или състезание за показ в социалните мрежи, особено това се отнася за жената, която със сигурност не е съвсем добре психически, но манипулира и Алекс да участва в този цирк за медийно внимание...Ужас! Никога не е късно да станеш за смях
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар