IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек Болдуин с подробности за името на бебе № 7

26 април 2022 17 50

Испанско или американско ще е то?

БГНЕС

БГНЕС

След като разказа защо не спира да прави деца, Алек Болдуин сподели какво име би искал да даде на седмия си наследник. Актьорът, който има шест деца от съпругата си Хилария, се пошегува с това как ще кръсти бебето.

Холивудската звезда и инструкторката по йога са присъствали на пролетната гала на Нюйоркската филхармония в сряда вечер в Алис Тъли Хол. Именно там изтъкнали, че бебето, което е напът, ще бъде с изцяло американско име.

Бейб Рут или Чейс Манхатън са двете имена, на които семейство Болдуин са се спрели до момента.

Докато другите шест деца на двойката имат традиционни испански или италиански имена, последното ще бъде с американско, е споделил Алек Болдуин на свои познати по време на събитието.

Кармен (8 г.) се казва най-голямото дете на Алек и Хилария. Най-малкото пък – Мария Лусия, е на 1. Рафаел (6 г.), Леонардо (5 г.), Ромео (3 г.) и Едуардо (1 г.), са имената на техните синове.

По-рано Хилария Болдуин получи безброй критики заради лъжата за нейния произход. Макар да споделяше, че има испански корени, стана ясно, че тя е от Бостън, а не от Майорка, както твърдеше.

Алек Болдуин намери подкрепа от голямото си семейство след инцидента

68-годишният актьор намери утеха в семейството след трагичния инцидент на снимачната площадка. При него той застреля своя колежка. По Великден полицията в щата Мексико публикува видеоматериали във връзка с разследването.

На част от кадрите се вижда, че разследващите провеждат разпит на Болдуин в малък офис. Други са на репетиционни клипове, в които Болдуин упражнява маневра за изваждане на оръжие.

Според шерифа на окръг Санта Фе – Адан Мендоса, съвсем скоро се очакват резултатите от балистичния и съдебномедицинския анализ на ФБР. След тях ще излязат и изследванията на пръстови отпечатъци и ДНК.

Фаталната стрелба, при която почина операторката Халина Хътчинс, стана на 21 октомври 2021 г. Тогава в ранчо на горепосоченото място, Алек Болдуин стреля по време на снимки, като рани и режисьора Джоел Соуза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари