IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поканиха Алек Болдуин за италиански комедии

4 април 2022 10 40

Актьорът не смята да се разделя със снимачната площадка

БГНЕС

БГНЕС

Алек Болдуин ще се снима в две италиански комедии. След нелепия инцидент, при който застреля своя колежка, актьорът се върна отново на работа през февруари. А ето че сега получава нови роли, макар не и за продукции в страната си.

Близо пет месеца след фаталната стрелба на снимачната площадка, холивудската звезда се е съгласил да участва в два коледни филма. Това са Kid Santa и Billie’s Magic World.

По данни на Deadline, Алек и Брад му Болдуин са отлетели за Италия, за да заснемат семейните комедии. В тях ще има както анимации, така и много смешки за малки и големи. Очаква се двамата да се появяват в екшън сегментите.

Комедиите са на режисьора Франческо Чинквемани, с който Алек Болдуин е работил и преди. През 2015 г. той играе в научнофантастичната продукция Andron. Именно продуцентите на този филм си партнират с екипа на Minerva Pictures за коледните филми.

Снимките с Алек Болдуин вече са започнали

Основната локация на комедиите е Рим, където в момента се намира Алек Болдуин. Това потвърждават от италианската информационна организация ANSA, но не става ясно докога звездата ще бъде там. Със сигурност това ще се отрази на голямото му семейство, като съпругата му Хилария ще трябва да ползва гледачка, за да се справи с отглеждането на децата.

Все пак, след новината, че двойката очаква седмо дете, се предполага, че актьорът няма да отсъства задълго от дома, за да бъде до бременната си жена.

Делото срещу Алек Болдуин продължава

Както вече писахме, семейството на Халина Хътчинс, която бе убита по непредпазливост от Алек Болдуин, го съди. Делото срещу него тече, но през това време той се завърна на снимачната площадка. Преди да замине в Италия, той бе в Олтън, в Хемпшир, където се снима в „97 минути“.

„Върнах се на работа за първи път от октомври миналата година. Странно е“, сподели той в Instagram.

В интервю за канала ABC, Болдуин сподели, че не се чувства виновен за случилото се. Той изтъкна, че е съкрушен от случилото се и изпрати съболезнования на семейството на колежката му, но посочи, че договорът му го предпазва от поемане на отговорност при инцидент. И настоява всички разходи по делото да бъдат поети от продукцията Rust, за която двамата са работили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари