IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идея за нова прическа: Хилария Болдуин с интересно предложение

17 февруари 2022 08 30

Съпругата на Алек Болдуин с мотивираща бележка до себе си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилария Болдуин има с какво да се похвали тези дни и това е новата ѝ прическа.

В петък 38-годишната съпруга на Алек Болдуин публикува видео в социалните мрежи, на което показва промяната във визията си. От кадрите се вижда, че инструкторката по йога носи сексапилен черен сутиен с интересен дизайн на гърба. Тя на няколко пъти се завърта пред камерата, за да покаже прическата си от всички страни. Косата ѝ видимо е по-къса, а няколко кичура падат точно покрай двете страни на лицето ѝ.

„Приключих с подстригването... дами, запомнете тази мантра: Аз съм секси, аз съм безстрашна, аз съм божествена. Аз съм непобедима, аз съм креативна... аз съм женствена, аз съм силна... Не чувайте зло, не говорете зло. Не съм човек, с когото искате да се подигравате“, написа Хилария под видеото. Допълни, че хората може да говорят всякакви глупости по твой адрес, но докато ти знаеш, че нищо от това не е вярно, не трябва да се притесняваш. Г-жа Болдуин завърши описанието си, изпращайки любов към всичките си фенове.

В публикацията ѝ беше използван част от текста на песента I am Woman от Еми Мели, която наскоро стана популярна в социалната мрежа TikTok. Именно парчето е сложено като за фон докато Хилария се върти пред камерата с новата си прическа.

В петък г-жа Болдуин публикува и снимка в историите си в Instagram, с която загатна, че ще променя визията си. Тогава зад нея, с преса в ръка, беше фризьорът Джаред Матиас Рикарди. „Винаги вярвам на процеса на Джаред“, написа звездата върху кадъра.

Алек и Хилария Болдуин са женени от 2012 година и имат общо шест деца – дъщерите Кармен (8) и Мария (1) и синовете Рафаел (6), Леонардо (5), Ромео (3) и Едуардо (1). Миналия месец инструкторката по йога отбеляза 38-ия си рожден ден в компанията на цялото си семейство. „Казах им, че ако искат торта, ще трябва да гледат към камерата или влюбено към мен. Мария избра камерата... Алек не получава торта“, написа Хилария под снимката в социалните мрежи.

Напоследък нещата за семейство Болдуин никак не са чудесни, тъй като все още се води разследване срещу Алек заради убийството на операторката Халина Хътчинс и раняването на режисьора Джоел Соуза по време на снимките на филма Rust. Тогава актьорът стреля с пистолет, който трябва да е реквизит и зареден с халосни патрони, към камерата, зад която стои Хътчинс. В оръжието обаче има истински патрони, които убиват Халина.

Алек твърди, че не е знаел за бойните патрони и е получил потвърждение, че всичко е по протокол и може да стреля спокойно. Засега няма арестувани по този случай, като актьорът напълно сътрудничи на полицията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари