IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари нещастен в САЩ: Иска ли да се върне във Великобритания?

16 август 2022 15 00

Той вече не се усмихва, отбелязват експерти

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл се оттеглят като старши членове на кралското семейство през 2020 г. Според много експерти и фенове напоследък, появявайки се на публични събития, херцогът на Съсекс изглежда все „по-нещастен“.

Кралският кореспондент Ричард Палмър твърди, че принц Хари вероятно съжалява, че се е преместил в САЩ. Трудно му е да се адаптира и с течение на времето „Великобритания ще му липсва все повече и повече“.

„Те (Меган и Хари) не ми изглеждат толкова щастливи, когато са на публично място“, каза Палмър, припомняйки неотдавнашното посещение на двойката в централата на ООН в Ню Йорк, където херцогът на Съсекс изнесе реч за изменението на климата, психичното здраве и спекулира с темата за демокрацията и индивидуалната свобода.

Вярно е, че експертът все пак изрази надежда, че с течение на времето Хари „може да свикне“ с живота в Съединените щати, въпреки че ще бъде трудно.

Друг кралски кореспондент, Ричард Идън от Daily Mail, също сподели наблюдението си, че Хари често изглежда нещастен.

„Той беше човек, който винаги се усмихваше много, шегуваше се и се смееше. Наистина има голяма трансформация, откакто се ожени.“, допълва специалистът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари