fallback

Епизод пореден: Machine Gun Kelly отново счупи чаша в главата си

19 August 2022 18:00

„Аз съм богат!“, изкрещя той след случката

Снимка: Getty Images

Machine Gun Kelly отново показа лудата си страна, чупейки поредна чаша в главата си.

По време на концерт в Кливланд, част от разпродаденото му турне Mainstream, рапърът изпи чаша червено вино, казвайки на феновете, че охраната се опитва да прекрати по-рано шоуто заради стриктен вечерен час. Ако не се подчини на заповедта, Kelly, чието име е Колсън Бейкър, трябва да плати 70 000 долара за всеки просрочени 10 минути.

A post shared by Rock Feed ? (@rockfeednet)

„Знаете ли какво казвам аз на това? Няма да спра за нищо на света“, отговори на заплахите той. След като изпи виното си, голият до кръста рапър счупи чашата в лицето си, крещейки, „Аз съм богат, хора!“. Докато кръвта се стичаше по лицето му, той без проблеми изпълни песента Make Up Sex, очевидно непритеснен от глобите, които го чакат.

Това е вторият път, в който Kelly чупи чаша в лицето си. През юни той стресна феновете и годеницата си Меган Фокс, след като изневиделица разби чаша за шампанско по време на парти след концерта му в Ню Йорк. След това Колсън продължи с изпълненията си, пеейки My Ex's Best Friend докато по лицето му се стичаше обилно количество кръв.

Във видео, публикувано тогава в историите му в Instagram, рапърът казва на тълпата, че нищо не го интересува и чупи чашата в главата си. Малко по-късно, той беше забелязан да напуска залата заедно с годеницата си Меган Фокс, като все още имаше кръв по лицето и дрехите си.

A post shared by Canal +23 (@mas23tv)

„Нали знаеш как удряш чашата шампанско с вилица, за да привлечеш вниманието на останалите? Е, аз нямах вилица, затова просто я ударих в главата си“, разказа на следващия ден Бейкър пред Сет Майърс. Допълни, че това е бил опит да привлече вниманието на публиката и се е получило.

На същия ден, в който Kelly изнесе концерт в родния си Кливланд, кметът Джъстин Биб го почете, като официално обяви 13 август за ден на Machine Gun Kelly.

„Преди четири години срещнах MGK и не знаех, че някой може да обича този град колкото мен. Но той го прави. И затова днес официално е денят на Machine Gun Kelly“, каза кметът пред тълпата. Видеото от церемонията беше публикувано в профила на рапъра в Instagram. Той благодари за оказаната му чест и написа, че не е вярвал, че някога ще получи подобно признание.

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

Следващия месец Kelly ще пренесе турнето си в Европа, започвайки с Дания на 17 септември и приключвайки в Нидерландия на 12 октомври.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
концерт лице рапър чаша провокация Machine Gun Kelly
0 коментара
fallback