IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сталоун заличи татуировка на рамото с образа на жена си Дженифър

23 август 2022 17 50

И така предизвика слуховете за раздялата им

Getty Images

Getty Images

Силвестър Сталоун си направи нова татуировка върху предишната, която беше с лика на съпругата му Дженифър Флавин и така подкладе слуховете за раздяла между двамата. Самият холивудски екшън герой е споделил снимки в социалната медия, на които се вижда как скрива емблематичния цветен татус с лицето на жена си – бивш модел, която до неотдавна се намираше на дясното му рамо, оставяйки феновете да спекулират за състоянието на брака им.

76-годишният актьор от „Рамбо“ и „Роки“ е трансформирал татуировката с 54-годишната Флавин в снимка на покойното му кученце Бъткус. Но според неговия говорител Мишел Бега, това не се дължи на лоши отношения между двамата.

„Г-н Сталоун възнамеряваше да освежи изображението на татуировката на съпругата си Дженифър, но резултатите бяха незадоволителни и за съжаление, непоправими“, каза Бега пред Daily Mail.

„В резултат на това той трябваше да покрие оригиналното изображение с татуировка на кучето си от Роки, Бъткус. Г-н Сталоун обича семейството си. Сталоун в момента снимат заедно риалити шоу, което ще дебютира в Paramount+“, каза още неговият говорител.

Последно Сталоун публикува изображение с татуса с жена си на 9 август в своя акаунт в Instagram, но очевидно той вече не съществува. Неговият татуист Зак Перес е споделил снимки, на които преработва въпросната татуировка на 16 август.

Въпреки думите на неговия публицист, спекулациите за проблемите в дългогодишния му брак се разгоряха с пълна сила, особено след хапливия пост, който Флавин сподели наскоро, в който тя изглежда пренебрегва съпруга си като част от своето семейство.

Дженифър е споделила снимка на себе си с трите си дъщери от брака си със звездата и е написала: „Тези момичета са мой приоритет. Нищо друго няма значение. Ние четирите завинаги!“

Флавин и Сталоун са родители на три момичета – 25-годишната София, 24-годишната Систин и 20-годишната Скарлет.

Сталоун и Флавин започват връзката си през 1988 г. Тогава тя работи като модел. Двамата бяха щастливи заедно за няколко години, докато Сталоун не срещна модела Джанис Дикинсън и не изневери на Дженифър. Известно е, че той се раздели с Флавин, като ѝ изпрати писмо по факс, след като научи, че очаква дъщеря от Дикинсън.

Събитията обаче претърпяха неочакван обрат малко по-късно. След ДНК тест за бащинство се оказа, че не Сталоун е баща на детето на Дикинсън и двамата се разделиха.

Скоро след това Сталоун възобнови връзката си с Флавин като двамата се ожениха през май 1997 г.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари