IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силвестър Сталоун критикува слухове, свързани с развода му

26 август 2022 14 50

Актьорът и Дженифър Флавин се разделят след 25 години брак

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Силвестър Сталоун много добре знае, че личният му живот се следи под лупа, но няма да позволи на медиите да разпространяват лъжи за него.

Преди няколко дни стана ясно, че актьорът се развежда със съпругата си Дженифър Флавин след 25 години брак. Докато феновете се опитваха да осъзнаят точно какво се е случило между двамата, медиите се надпреварваха да публикуват различни слухове относно причината за раздялата. Въпреки че в такъв момент звездите рядко коментират ситуацията, Сталоун реши да изчисти няколко недоразумения, разпространени в социалните мрежи.

Само часове, след като новината за развода обиколи целия свят, от TMZ цитираха източници, които са уж пряко свързани със съпрузите, разкриващи причината за раздялата. Според тях, Сталоун и Флавин поемат по различни пътища, защото той е искал да си купят ротвайлер, който да защитава семейството, но Дженифър е отказала. Избухнал скандал, който довел до решението за развод.

Сталоун, който по-рано през месеца разкри, че си е купил куче на име Дуайт, реши да изясни нещата и да отговори на слуховете. „Не сме прекратили връзката си заради такова тривиално нещо“, категоричен бе той пред TMZ.

Актьорът все пак призна пред изданието, че със съпругата му невинаги са били на едно мнение относно домашните любимци, тъй като той често пътува по работа и семейството трябва да живее между двете крайбрежия. Това създава проблеми при грижата за куче, което е било и основната причина Флавин да се замисля дали е разумно да се добавя такъв член към семейството.

Относно истинската причина за развода, Сталоун заяви, че със съпругата му просто са тръгнали в различни посоки. Допълни, че все още страшно много уважава Дженифър. „Винаги ще я обичам. Тя е невероятна жена. Тя е най-милият човек, когото познавам“.

Слухове за раздялата между съпрузите се завъртяха, след като се видя, че Силвестър е заличил татуировка на бицепса си, където беше нарисувал лицето на Флавин. В момента там има рисунка на Бъткъс – кучето от филмите за Роки. Публицистът му обаче веднага имаше обяснение за случилото се, опитвайки се да предпази семейството докато самото то не реши, че е време да сподели новината за развода.

„Г-н Сталоун искаше да освежи образа на съпругата си, но резултатите не бяха задоволителни и за съжаление, непоправими. Именно затова той трябваше да покрие оригиналната татуировка с тази на Бъткъс“, каза публицистът на 22 август, само дни преди Флавин официално да подаде молба за развод. Говорителят на Сталоун заяви, че актьорът обича семейството си и в момента цялата фамилия снимат риалити шоу, което ще дебютира по Paramount+.

Макар татуировката на бицепса вече да е различна от оригинала, Сталоун казва пред TMZ, че все още има рисунка в чест на съпругата си, намираща се на гърба. Добавянето на Бъткъс към колекцията на актьора обаче не беше единственото нещо, което тогава притесни феновете на семейството. Първо, Флавин изтри публикацията си в чест на 25 години от брака си, а след това сподели снимка само с трите си дъщери, под която написа „Тези момичета са моят приоритет. Нищо друго няма значение. Четирите заедно завинаги“.

Девет дни след публикацията Флавин подаде молба за развод, пишейки че бракът ѝ е непоправимо развален. Според документите, тя твърди, че Сталоун е участвал в умишлено разпиляване, изчерпване и/или прахосване на брачни активи, което е имало неблагоприятно икономическо въздействие върху брака.

Бившата моделка иска да бъде компенсирана и подсигурена, като получи повече от брачното имущество по време на раздялата. Освен това, Сталоун може да бъде освободен от правото да продава, прехвърля, възлага, обременява или разпилява каквито и да е активи по време на делото за развод.

„Обичам семейството си. Ние сме в добри отношения и решаваме тези проблеми в тесен кръг“, каза пък Сталоун чрез говорителя си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари