IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин се развеждат след 25 години брак

25 август 2022 12 30

Ето какво казват двамата за ситуацията

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

След 25-годишен брак, Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин се разделят.

Американският модел е подал молбата преди няколко дни в съда във Флорида. Засега не се споменават причините за раздялата, като по-рано през седмицата стана ясно, че актьорът от „Роки“ е заличил татуировка, направена в чест на съпругата му. Това породи слухове за проблеми в брака им, но до този момент те не бяха коментирани.

Въпреки че е подала молба за развод, Дженифър казва пред списание People, че със Сталоун ще се опитат да продължат близката си връзка и да се държат цивилизовано един към друг.

„Тъжно ми е да обявя, че след 25-годишен брак, подадох молба за развод със съпруга ми Силвестър Сталоун. Въпреки че няма да бъдем женени, винаги ще ценя тази повече от 30-годишна връзка, която споделихме, и знам, че двамата ще бъдем отдадени на нашите красиви дъщери“, каза моделката пред списание People. Тя помоли медиите и феновете да оставят семейството ѝ намира в този момент.

76-годишният Сталоун и 54-годишната Флавин се женят през 1997 година, след като се запознават през 1988-а в ресторант в Бевърли Хилс. Двамата имат три дъщери – Скарлет (20), Систин (24) и София (25). Актьорът също така е баща на 43-годишния Серджо Сталоун, когото споделя с бившата си съпруга Саша Цак. Най-големият му син – Сейдж, който се ражда от връзката със Старлин Райт, умира през 2012 година.

Три месеца преди новината за развод, семейството отпразнува четвърт век от сключването на брак. Сталоун дори публикува снимки в социалните мрежи, на които позира заедно със съпругата си. „Нямам думи, с които да обясня какво значи за мен тази невероятно безкористна, отдадена, търпелива жена. Само се моля да имаме още едни 25 години заедно!“, написа актьорът.

Флавин веднага коментира публикацията, като благодари за красивите думи и заяви, че следващите поне 25 години ще ги прекара в компанията на съпруга си. „Продължавай да ме разсмиваш и ще бъда твоя завинаги!“, допълни тя. Нейната публикация по повод годишнината обаче е изтрита от социалните мрежи.

В началото на август моделката сподели снимка с трите си дъщери, под която написа загадъчно съобщение, каращо феновете още тогава да заподозрат, че нещо не е наред в брака ѝ. „Тези момичета са моят приоритет. Нищо друго няма значение. Четирите заедно завинаги“, гласеше описанието под кадъра. В коментарите пък Систин нарече майка си „най-силната жена, която познавам“, а Софи допълни, че Дженифър е скалата в семейството и най-невероятната майка на света.

След новината за развода Силвестър Сталоун излезе с официално съобщение, в което заяви, че в момента се фокусира върху семейството си. „Обичам семейството си. Ние сме цивилизовани хора и ще се справим с тази ситуация двамата“, каза той.

Според молбата за развод, цитирана от списание People, бракът между двамата се е развалил непоправимо. Твърди се, че Сталоун е участвал в умишлено разпиляване, изчерпване и/или прахосване на брачни активи, което е имало неблагоприятно икономическо въздействие върху семейното имущество. Именно затова Флавин настоява да бъде компенсирана изцяло, получавайки повече от общите активи, придобити по време на брака.

„Освен това, съпругът трябва да бъде освободен от продажба, прехвърляне, възлагане, обременяване или разпиляване на всякакви активи по време на висящото производство“, се добавя в документите за развод.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари