IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян, пак ли с този фотошоп?

6 септември 2022 18 00

Риалити звездата критикувана за обработка на снимки

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Част от последните снимки на Ким Кардашян привлякоха общественото внимание, но поради добри причини.

Риалити звездата наскоро публикува кадри от семейния басейн, демонстрирайки перфектна визия, дори и във водата. Публикацията беше и с цел лека реклама на последните слушалки, които Ким създава в колаборация с Beats by Dr Dre. И докато снимките веднага бяха харесани от милиони последователи на звездата, видео в TikTok стана още по-популярно, защото показва грешки в използвания фотошоп.

Според потребителя, който е публикувал клипа, Ким е обработила зоната между врата и раменете си, правейки я по-мускулеста. За да докаже тезата си, човекът използва други снимки на Ким, на които тя изглежда по съвсем различен начин. Малко по-късно голяма част от феновете се включиха в дискусията, защитавайки или обвинявайки риалити звездата.

„Изобщо не се бях замислял над това“, „Сега като го видях, не мога да забравя“, казват някои, а други пък се притичват в защита на Ким, пишейки че това не е чак толкова голяма работа.

@caroline_in_thecity Nerd out with me and test your media literacy skills! Can you tell what is fake in this image? #medialiteracy #photoshopskillsonfleek #carolinesediting #photoshopgametime #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound - Caroline In The City

Въпреки че Кардашян все още не е отговорила на обвиненията, това не е първият път, в който тя попада под критиките на потребители заради използването на фотошоп. През април говори публично относно спекулации, че е обработила корема си и така без да иска е премахнала пъпа. „Стига, хора... Сериозно! Това е глупаво. Да ме обвинявате, че съм премахнала пъпа си“, написа Ким в историите си в Instagram.

На следващия ден тя трябваше да отговаря на нови обвинения, но този път свързани с обработката на лицето на тогавашното ѝ гадже Пийт Дейвидсън. Тя беше критикувана, че е използвала фотошоп върху носа и челюстта на комика. „Не знаех, че ще се насладите толкова много на фотошоп поста ми. Ако мислите, че това е готино, имам още много такива... Забавно е“, написа с ирония звездата.

За да докаже, че всичко е истинско, Ким публикува и видео от същата вечер с Пийт, питайки „Как можеш да обработиш видео? Питам за един приятел“.

И докато някои се чудят дали Кардашян използва твърде много фотошоп, тя продължава да жъне успехи в кариерата си. Този път участва в кампания на Balenciaga, носейки красива синя рокля, показваща извивките ѝ.

На фона на гръмотевична буря, Ким носи дълга рокля в син цвят, допълнена от слънчеви очила и малка черна чанта. Дизайнът на тоалета се отличава с гол гръб и дълъг шлейф, простиращ се зад звездата. Русата ѝ коса е разделена на несиметрични части, а краищата ѝ сякаш се веят от вятъра навън. Роклята на Balenciaga, която Ким носи струва над 3000 долара.

Макар чак сега да се появява в официална кампания за Balenciaga, роклята е носена от Ким много преди това. Помним я от тазгодишното парти на Vanity Fair след наградите „Оскар“ през март.

Що се отнася до фигурата ѝ, Кардашян призна, че я поддържа чрез растителна диета. Тя даде интервю пред уебсайта POOSH на сестра си Кортни Кардашян, където сподели как успява да поддържа нормални нива на стрес и да се справя с псориазиса.

„Не знам как точно се запалих по растителната диета, но знам, че гледах документални филми по време на пандемията, които ме накараха да я опитам отново“, казва Ким. Любимото ѝ ястие е растително тако, а в някои дни си прави и пица. Когато иска да хапне сладко, разчита на донъти.

Звездата си пада и по смутита от морски мъх. По думите ѝ, те имат противовъзпалителни ефекти, като целта ѝ е да се храни с колкото се може повече храни, богати на антиоксиданти и противовъзпалителни съставки. Диетата ѝ също я е накарала да помисли за това, което слага в тялото си и усеща, че храненето влияе не само на псориазиса, но и върху настроението, нивата на стрес и енергията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари