IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода – отново карго панталони в гардероба

4 септември 2022 12 00

Кайли Дженър се появи с такива в нов клип

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Карго панталони са онова от стария ви гардероб, което отново ще е на мода за есента. Това ни доказа Кайли Дженър с едно от последните си видеа. С комбинация с бебешка тениска в черен цвят, риалити звездата ни инспирира за промяна в ежедневния ни стил на обличане за по-хладното време.

Милиардерката сподели видео в TikTok, където позира със свои приятели. Там носи карго панталон в зелен цвят, съчетан със изключително семпла тениска на марката на нейната сестра – Skims.

Модни експерти посочиха, че моделът панталони струва 65 паунда и е на бранда Jaded London. Той се отличава с торбестия си силует – набран както в горната, така и в долната част – с връзки на крачолите. Освен това има доста дълбоки джобове и от двете страни. Той е вдъхновен от популярния за лято 2022 стил Y2K, който някои звезди явно ще следват от началото на септември.

@kyliejenner

 

♬ original sound - Kylie Jenner

Не само Кайли Дженър носи карго панталони

Може да се каже, че завръщането на въпросните панталони се дължи на предпочитанията на някои известни личности като Ким Кардашян, Хейли Бийбър, Емили Ратайковски, Дуа Липа и други. На снимки на фотографски агенции ги виждаме да го комбинират не само с обувки на платформа, но и с такива на висок ток, някои от които с остър връх.

По данни на списание Vogue, класацията оглавяват Ким Кардашян и нейните сестри, а след тях са Ратайковски и Риана. Те залагат на чифтове в карго стил на марките The Attico и Celine. И освен с изрязана тениска, ги обличат заедно с блуза с дълъг ръкав, къс топ и дори ефектни есенни палта.

Карго панталони – изчистени или с принт?

Освен традиционните модели в един цвят – предимно във войнишкозелено или бежово, тези с камуфлажен принт, също няма да излизат от мода. Но може да се каже, че от страна на джобовете, коланите и връзките, някои марки са направили доста промени през годините. Например Bottega Veneta в наши дни, които заложиха на добавянето на ципове. Други пък се ориентираха към връзки на кръста или такива, които падат свободно от джобовете.

Също така карго панталонът, който заслужава внимание, е този в черно – обточен с бели конци. Той може да има както два чифта джобове – по средата, така и още два в горната част.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари