IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжка мода – Джъстин Бийбър с плетена шапка

8 август 2022 08 30

Певецът се завърна на сцената

БГНЕС

БГНЕС

Джъстин Бийбър направи дългоочакваното от феновете му завръщане на сцената. Звездата сподели снимки, с които показа, че отново е бил пред публика с микрофон в ръка. При това с актуален аксесоар за лятото – плетена на една кука шапка.

Изпълнителят, който е гол до кръста, носи къси шорти, а на главата му виждаме шарена шапка с мотиви слънца.

Певецът показва, че плетивото по популярния за сезона стил Y2K е унисекс. И освен от жени, може да се носи и от мъже. Стига те да обичат цветове като розово, жълто, лилаво и други...

Въпросната шапка по актуална мода е съставена от отделни квадратни мотиви, които след това са оплетени на една кука. Тя е на марката Bria и струва близо 20 долара. По-рано това лято с подобна видяхме и съпругата на певеца – Хейли Бийбър.

И други звезди залитат по въпросната мода

Освен Джъстин, Бела Хадид, Дуа Липа, Кайли Дженър и Мадона са други известни личности, които харесват плетивата и носят шапка, направена на една кука.

По-рано тази година – на наградите „Грами“, певецът отново впечатли с по-нестандартна шапка. Тогава тя бе спортна, но в розов неон, като се отличаваше доста на фона на неговия ултраголям костюм.

Джъстин Бийбър се оттегли от сцената, за да подобри своето здраве

Докато едни поздравиха певеца за неговото плетиво на главата, други се зарадваха, че той скоро ще си припомни какво е да имаш концертни изяви. Шоуто на 28-годишния изпълнител в Лас Вегас е първото след като той обяви, че има Синдром на Рамзи Хънт и ще ограничи за известно време концертите си.

Заболяването, предизвикано от вируса, причиняващо варицела, води до частична парализа на лицевите мускули. Такава показа нагледно Бийбър, споделяйки свое видео. В него той се опитва да мигне с едното око, но не може.

Именно за да се лекува, Джъстин се оттегли за известно време от общественото пространство и се отдаде на почивка.

По всичко личи, че изпълнителят се е възстановил, защото обяви, че ще се завърне към своето турне, което бе планувал за по-рано. Той призна пред феновете, че много са му липсвали и бе затрупан с куп благопожелания.

Джъстин Бийбър,

БГНЕС

„Подкрепата беше наистина невероятна – от фенове, приятели, семейство... Всеки един човек е изпратил добри пожелания, съвети, препоръки. Всъщност беше наистина невероятно“, сподели съпругата на певеца – Хейли Бийбър.

Семейство Бийбър бяха на почивка в Италия и явно там са събрали достатъчно слънчеви лъчи и енергия, за да се върнат към своята работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари