IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2022 – Дуа Липа със сив деним

3 август 2022 16 30

Певицата копира визия на Destiny’s Child

БГНЕС

БГНЕС

Дуа Липа не спира да пътува. След инцидента по време на един от нейните концерти, певицата показа, че е в добро състояние на духа и се забавлява с приятели. Тя сподели галерия от снимки от обиколките си из известни градове, където я виждаме с нестандартен аутфит, напомнящ ерата на популярната група Destiny’s Child.

Звездата сподели аутфитите, с които се е разходила из забележителностите на Монреал, Торонто, Чикаго и Лондон – нейната последна спирка. Именно там я видяхме с тоалет от сив деним, който ни напомня на клипа към песента „Survivor“. Той е направен през 2009 г. и там Бионсе и нейните колежки носят подобно облекло, танцувайки.

Може да се каже, че Дуа Липа е истински сървайвър и гордо може да застане до момичетата от Destiny’s Child не само заради своята нетрадиционна визия. През последните пет месеца тя е на турне и определено знае какво е да яде на крак и да спи в караваната си.

Сив деним за лято 2022 – защо не?!

На едно от селфитата на звездата в огледало виждаме по-отблизо дрехите ѝ от сив деним, които са с леки камуфлажни елементи.

Въпросното облекло е от колекцията Resort 2023 на марката Blumarine. То определено е утилитарно.

Комплектът на Липа се състои от минипола с колан с голяма панделка и джобчета. А върху нея изпълнителката носи дълга риза, закопчана до врата. Нейните ръкави са по-дълги и леко широки.

Карго миниполата е нов прочит на тази, която певиците от Destiny’s Child носят в една от сцените на клипа към песента Survivor. Тя е направена от дизайнерката Никола Броняно.

Визията си певицата завършва с високи кожени ботуши на Paris Texas. Те са от черна крокодилска кожа. Към тях тя е добавила и любимата си чанта на бранда Le Cagole.

През последните няколко месеца Дуа Липа залагаше предимно на дрехи, обувки и аксесоари в стила Y2K, който е особено популярен още от пролет 2022. Но сега определено се забелязва обрат, коментират модни експерти. За разлика от някои свои колежки, например Камила Кабейо, тя избира камуфлажни елементи и сив, вместо син деним, който е навсякъде през този сезон. Освен тях, в Instagram показва, че харесва и забрадките, носейки така наречената „бабушка“ в сребрист цвят.

Ето и още предложения за вашия летен гардероб, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари