IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – Алекс Богданска в лилаво

2 август 2022 15 00

Моделът разгледа гореща Атина

IStockphoto

IStockphoto

Алекс Богданска не спира да събира тен в Гърция. След като миналата седмица се отбеляза от Миконос, вече я виждаме в Атина. И вместо по бански, моделът се снима с лилави дрехи, актуални за лято 2022.

Влизайки успешно в ролята на екскурзовод, красавицата ни показва няколко популярни забележителности в нашата съседка. За тях тя е облякла спортно долнище, което е комбинирала с бюстие. И двете са в светлолилав цвят – един от предпочитаните нежни тонове за сезона.

Бели маратонки и шапка с козирка в бежово носи още бившата жена на Даниел Петканов.

Докато тънкият панталон, вързан с връзки на кръста, е с лек избелял ефект, то бюстието на модела е изчистено.

„Докато разглеждах града, посетих Атинския акропол и няколко неща оставиха отпечатък в съзнанието ми“, написа Александра. И добави, че Акрополът в Атина трябва със сигурност да се разглежда заедно със специалист, който знае повече за неговата история.

Броени дни преди интересната обиколка на Атина, Богданска похапваше морски дарове на друго известно място в Гърция. Посещавайки крайбрежен ресторант в Миконос, тя бе облечена с ефирен комплект от пола и къс топ с буфан ръкави. И двете са от сатен.

Преди да се отдаде на релакс на плажа, инфлуенсърката призна, че още не е свикнала с раздялата с Лудия репортер. И призна, че той вече има нова жена в живота си.

Според близки до Богданска, тя все пак е продължила напред и също си има половинка, но все още не я показва в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари