IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мемоарите на принц Хари не са толкова страшни, а какво е писала Меган Маркъл в дневника си?

5 септември 2022 15 00

Херцозите на Съсекс се връщат във Великобритания, но едва ли ще се срещнат с принц Уилям и Кейт Мидълтън

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл е личност, към която хората не остават равнодушни. От една страна херцогинята на Съсекс печели съмишленици, от друга – хора, които гледат критично към смелото ѝ поведение спрямо кралското семейство.

Според критиците ѝ, тя е решена да съсипе репутацията на кралското семейство. Първо Меган предизвика „Мегзит“, в САЩ стана гост в шоуто на Опра Уинфри, където обвини титулуваните си роднини в тормоз, а наскоро даде интервю за списание The Cut, в което разказа за това как служители в Бъкингамския и Кенсингтънския дворец „изпускат“ информация на таблоидите, за да ѝ причинят неприятности.

Но това не е всичко. Херцогинята на Съсекс призна, че когато е живяла във Великобритания с принц Хари, всекидневно е записвала мислите си в личен дневник.

Меган Маркъл случайно се натъкнала на записките, когато посети Обединеното кралство, за да отпразнува платинения юбилей от управлението на Елизабет II това лято. „Връщаш се, отваряш чекмеджетата и си мислиш: „О, Боже! Това ли съм написала в дневника си? – призна херцогинята на Съсекс.

Сега представителите на кралското семейство не се страхуват толкова от мемоарите на принц Хари, които ще бъдат публикувани през декември тази година, колкото от личните записки на Меган Маркъл, тъй като те могат да нанесат сериозни щети на репутацията на Уиндзор.

За това вече говори кралският експерт и автор на книгата „Даяна: Грижовната принцеса“ – Маргарет Холдър. „Тя е имала достатъчно време в кралското семейство, за да научи стари тайни, които могат да причинят объркване и болка както за кралицата, така и за членовете на семейството ѝ, но Меган ще може да направи цяло състояние от това“, подчерта експертът. А дали херцогинята на Съсекс само плаши роднините на съпруга си и доколко наистина смята да открехне вратата в живота в Двореца, тепърва ще стане ясно.

Също така подобни изявления от страна на семейство Съсекс вредят на добрите отношения с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Така стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл няма да се срещнат с тях при следващото си посещение във Великобритания.

Въпреки факта, че след седмица семействата Съсекс и Кеймбридж ще бъдат само на половин миля едни от други, принц Хари и Меган Маркъл, според чуждестранни медии, не планират да се срещнат с принц Уилям и Кейт Мидълтън по време на посещението в Обединеното кралство.

Припомняме, че херцогът и херцогинята на Съсекс ще участват в голямо турне в Обединеното кралство и Европа, което ще започне в Манчестър. Съобщава се, че те ще отседнат във Frogmore House, къщата, в която Хари и Меган живееха, докато все още официално изпълняваха своите кралски задължения.

Имението е само на 15 минути пеша от новия дом на семейство Кеймбридж, Adelaide Cottage. Отношенията между синовете на принцеса Даяна обаче са толкова влошени, че те нямат намерение да се срещат по време на турнето.

„Доверието, особено в момента, е голям проблем“, каза вътрешен човек от Бъкингамския дворец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари