IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Втора може да отнеме кралските титли на принц Хари и Меган Маркъл

8 септември 2022 11 00

Причината – поредното скандално интервю на херцогинята на Съсекс

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари се очаква съвсем скоро да пристигнат във Великобритания, но вече се говори, че там няма да се срещнат с принц Уилям и Кейт Мидълтън.

В същото време запознати съобщават, че кралица Елизабет II е подложена на изключителен натиск най-накрая да им отнеме титлите херцог и херцогиня на Съсекс. Причината е скорошното провокативно интервю на Меган Маркъл за списание The Cut.

В него звездата споменава, че тя и Хари са нарушили кралската йерархия само с присъствието си в Бъкингамския дворец, така че те подадоха оставка без съжаление и напуснаха Великобритания с облекчение.


Меган Маркъл каза също, че ще отнеме „много усилия“, за да прости на семейството и намекна, че може „да каже всичко“, защото съзнателно не е подписала никакви документи за поверителност или неразкриване.

Кралският експерт Дънкан Ларкомб е сигурен, че лишаването на Меган Маркъл и принц Хари от техните титли е „неизбежно“: „Вярно е, че в много отношения нищо няма да се промени. Имаше момент в интервюто на Меган, в който тя беше наречена „принцеса“ и това дори не беше коригирано.“

„Кралицата трябваше да уволни принц Андрю, въпреки че не го лиши от титлата херцог на Йорк. Тя пожела всичко най-добро на принц Хари и Меган Маркъл, но след това, което правят, не ѝ остава нищо друго освен да каже:

„Стига, Хари и Меган! Успех в новия ви живот, но трябва да ви вземем титлите“, добави експертът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари