IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топмоделът Адриана Лима роди третото си дете

7 септември 2022 17 40

Красавицата показа новородения си син

Getty Images

Getty Images

Адриана Лима роди третото си дете, което е първо за нея и годеника ѝ Андре Лемерс. Синът на бразилската красавица ще носи името Циян Лима Лемърс. Бебето се е родило на 29 август в Санта Моника, Калифорния.

Циан е цветът между зелено и синьо във видимия спектър на светлината. Циан е цветът на водите на Бора Бора и Малдивите. Сега циан е любимият ни цвят… цветът на очите на нашето момченце“, обясни Лима чрез Instagram името на бебето си.

Източник, близък до модела е казал пред списание People, че майката и бебето са добре и вече са си у дома, добавяйки, че Циан е наследил устните и очите на 41-годишната Адриана.

Бившият ангел на Victoria’s Secret има и две дъщери – 12-годишната Валентина и 9-годишната Сиена, които са от бившия ѝ съпруг – пенсионирания сръбски баскетболист Марко Ярич.

Адриана и Марко се разделиха през 2014 г. след петгодишен брак.

„Благодарни сме, че сме родители на две невероятни малки дъщери, които ще продължим да отглеждаме заедно“, написаха тогава Лима и Ярич в съвместно изявление.

Двамата финализираха развода си две години по-късно.

През 2017 г. Лима имаше връзка с турския писател Метин Хара, а през 2021 г. започна да се среща с 41-годишния Лемърс. Супермоделът обяви през февруари, че двамата очакват дете, като сподели закачливо видео в TikTok. Бразилската красавица събуди родения в Лос Анджелис Андре и го „уплаши“, като му показа положителния си тест за бременност. „Очаквайте през есента на 2022 г.“, написа тогава Лима до забавния кадър.

Два месеца по-късно синеоката красавица разкри и пола на нероденото си дете. Лима продължи да работи и в напреднала бременност, като дефилираше с корем на няколко ревюта и се разхождаше по червените килими на филмовия фестивал в Кан през май. Тя дори се разголи бременна за корицата на бразилското издание на списание Elle.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари