IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл с първа спирка във Великобритания

8 септември 2022 15 00

Херцозите на Съсекс с първи старт на европейското си турне

Снимка: БГНЕС

Започна европейското турне на принц Хари и Меган Маркъл! Първата спирка на двойката беше Манчестър, където херцогинята на Съсекс говори на младежкия форум One Young World.

По време на речта си Меган отбеляза, че е „доволна да се върне“ в Обединеното кралство. Принц Хари гордо наблюдаваше съпругата си от залата, предава OK Magazine.Снимка

Херцогинята подчерта, че животът ѝ се е променил драматично през 2019 г., след като стана майка за първи път. Оттогава светогледът на Маркъл „много се разширил“ и тя започнала да гледа на „глобалната общност през очите на детето си“.

„Бих попитала какъв ще бъде светът, накъде ще трябва да се развива. И какво мога да направя, за да направя този свят по-добро място? – емоционално се изрази Меган. Тя също така каза пред публика от 2000 делегати от 190 страни, че всички присъстващи са „бъдещето, но също и настоящето, което стимулира положителните промени, необходими за целия свят“.

Херцогинята на Съсекс си сътрудничи с One Young World от 2014 г., когато все още беше актриса в телевизионния сериал „Костюмари“. Припомняйки си това време, Меган призна, че се е почувствала малко неудобно, когато за първи път се е озовала на една кръгла маса със световни лидери, активисти, учени и премиери. Благоговението и смущението отстъпиха място на безкрайно възхищение от дейността на тези известни хора, отбеляза тя.

Съобщава се, че на събитието Меган Маркъл и принц Хари са пристигнали от Уиндзор с влак. За да посети форума, херцогинята избра ален тоалет на Valentino - блуза с панделка и широк панталон.

Двойката ги очаква няколко дни наситена бизнес програма, включваща посещение в Лондон и евентуална среща с някой от кралските роднини. В същото време бе съобщено, че херцозите на Съсекс едва ли ще се срещнат с херцозите на Кеймбридж.

Както се предполага и че принц Хари и Меган Маркъл се готвят да получат голяма доза критики по време на визитата си във Великобритания. И това не е изненадващо, защото херцогинята на Съсекс в неотдавнашното си интервю за списание The Cut отново направи редица сензационни изявления за живота в двореца и комуникацията с кралските роднини.

Според експерта Нийл Шон нейните коментари могат да имат обратен ефект както върху самата Меган, така и върху съпруга ѝ принц Хари. Сега те ще трябва да засилят собствените си мерки за сигурност по време на европейската си бизнес обиколка.

Говорейки в канала си в YouTube, Шон заяви: „Неприятната реакция, която усещат, се дължи до голяма степен на тези опустошителни заглавия – които, разбира се, бяха подбудени от самите тях. Семейство Съсекс решиха, че трябва да засилят сигурността.

Сега те си създадоха тази трудност и както винаги, ще работят с големите агенции за сигурност тук в Обединеното кралство, за да се уверят, че нищо не застрашава здравето и живота им.

Стана известно, че в резултат защитата на принц Хари и Меган Маркъл наистина охраната ще бъде значително засилена по време на престоя им във Великобритания и Германия, където те ще участват в няколко благотворителни събития.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари