IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никълъс Кейдж стана баща за трети път

9 септември 2022 10 50

Вижте как кръсти дъщеря си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никълъс Кейдж и съпругата му Рико вече се радват на своя първи наследник!

58-годишният актьор и 27-годишната му любима станаха родители на дъщеричка. Момиченцето се родило на 7 септември, а щастливата новина беше потвърдена от официалните говорители на двойката. Името е специално избрано и почита няколко поколения от рода Кейдж – Август Франческа Копола Кейдж. По думите на представителите на актьора, майката и детето се чувстват добре.

Момиченцето е първо за Рико, но трето дете за Никълъс. Той вече е баща на 16-годишния Кал-Ел и 31-годишния Уестън, родени от предишни връзки съответно с Алис Ким и Кристина Фалтон.

През януари тази година стана ясно, че Кейдж и Рико очакват първото си дете заедно. По това време техен говорител сподели, че двамата са много развълнувани и нямат търпение да се запознаят с бебето си. Няколко месеца по-късно актьорът разкри, че ще има момиченце.

По-рано през годината Кейдж каза пред Access Hollywood, че е много развълнуван да бъде отново баща. „Момчетата ми вече са големи и ми липсва да ходя с тях в магазина за играчки. Липсва ми да пея детски песнички и да ги люлея в стола. Нямам търпение да се завърна отново към тези дни“, сподели Кейдж.

Носителят на „Оскар“ сключи брак с Рико по време на малка и интимна церемония в Лас Вегас на 16 февруари 2020 година. Датата беше специално избрана, за да почете рождения ден на покойния баща на Кейдж. Щастливата новина беше споделена по време на подкаста на Марк Копола – братът на Никълъс.

„Тя напусна Ню Йорк и се върна в Киото, Япония, а аз останах в Невада. Не бях я виждал от шест месеца заради пандемията. Бяхме много щастливи заедно и нямахме търпение да прекараме време заедно, така че в един момент ѝ предложих брак. Всичко се случи по FaceTime“, разказва Кейдж.

Той предлага брак с черен диамант, а пръстенът е изпратен до Япония по пощата. „Любимият ѝ цвят е черното, така че искаше черно злато и черен диамант. Направих пръстена по поръчка и специално за нея, след което го изпратих по пощата“, казва още звездата.

Що се отнася до уникалното име на дъщеря му, актьорът сподели, че в началото е искал да кръсти детето Ленън Ауги, за да почете едновременно „Бийтълс“ и своя род. Първото име е в чест на Джон Ленън, а второто е в чест на бащата на Никълъс. Очевидно плановете се променили леко, но името отново почита фамилията на Кейдж. Истинското име на актьора е Никълъс Ким Копола, като е племенник на Франсис Форд Копола и братовчед на София Копола. Решава да промени фамилията си, за да изгради собствена кариера в Холивуд и да не разчита на вече отъпкания път в киното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари