IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятели завинаги: Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън със закачка в интернет

8 септември 2022 14 50

Двамата зарадваха феновете си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

See? He is her lobster!*

Ако сте огромен фен на „Приятели“ тази реплика ви е до болка позната както на английски, така и на български. Ако пък не сте гледали и един епизод от сериала, което трудно би станало, ще ви обясним набързо ситуацията. По думите на Фийби (Лиса Кудроу), влюбените омари ходят хванати щипка за щипка цял живот. Тя обяснява, че тези животни имат само една сродна душа и не се разделят от нея, дори и след смъртта ѝ.

Обяснението идва на фона на продължаващото чудене дали Рос (Дейвид Шуимър) и Рейчъл (Дженифър Анистън) най-накрая ще открият, че са омара на другия. За щастие на останалите им приятели и цялата публика пред екрана и на снимачната площадка, двамата се събират и започват една от най-известните телевизионни любови.

Очевидно любовта между Анистън и Шуимър продължава и след края на „Приятели“, но в съвсем друг аспект от този на героите им. Тук говорим изцяло за платонически чувства, които нямат нищо общо с романтиката, въпреки че двамата признаха, че са се харесвали по едно време през 90-те години. Тъй като не правят нищо по въпроса, актьорите си остават приятели и това си личи от последната им закачка в социалните мрежи.

Анистън публикува снимка от банята, с която промотира новите си продукти за грижа за коса. В описанието тя написа, че нещо се задава през септември, намеквайки на феновете, че могат да очакват новата колекция на LolaVie. Актрисата допълни изречението „Нещо се задава на 8 септември“ с емотиконка на душ. Лицето ѝ не се вижда, но си личи, че Анистън е дала всичко от себе си за рекламата, като е гола под душа, обърнала гръб към камерата.

Докато много от феновете изразиха вълнението си от пристигането на новите продукти, Дейвид Шуимър реши да покаже забавната си страна, закачайки се с дългогодишната си приятелка. Той публикува своя снимка в профила си, на която е целият в пяна, затворил си е очите, а лицето му е в сапун. Обърнат към камерата и със забавна физиономия, Шуимър пише под снимката „Надявам се кърпа“. Изречението е в отговор на това на Анистън, като актрисата беше отбелязана от своя колега.

Дженифър веднага коментира под публикацията на Шуимър, пишейки „Шуим!? Опитваш се да ми откраднеш славата!?“. Тя обаче не беше единствената, която коментира, като феновете на „Приятели“ изпаднаха в екстаз от интеракцията.

„Стига, мислех, че сте си взели почивка един от друг“, написа един потребител, напомняйки за вечния спор дали Рос и Рейчъл са били разделени, когато той ѝ изневерява. По мнение на Рос, двамата са били в почивка, което му позволило да прави каквото си иска, но Рейчъл не смята така.

В специалния епизод на HBO Max, където се събраха всички главни актьори от „Приятели“, Джен и Дейвид признаха, че са имали симпатии един към друг, но са решили да ги оповестяват, защото не е било подходящото време. Причината е, че един от двамата винаги е бил във връзка и това е била границата, която никога не е била премината. „Просто взехме тази симпатия към другия и я вкарахме в героите си. Така се появиха Рос и Рейчъл“, казва Анистън.

Малко по-късно потребителите в социалните мрежи започнаха да спекулират, че актьорите все пак биха дали шанс на любовта си. Слуховете обаче бързо бяха опровергани от говорител на Шуимър, а самата Дженифър ги нарече „фенска фантазия“. Тя определи Дейвид като свой брат и заяви, че едва ли би го погледнала по друг начин.


*Видяхте ли? Той е нейният омар!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари