IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира отбеляза 91-ия рожден ден на баща си

9 септември 2022 14 40

Той е голяма подкрепа за певицата след драмата с Пике

БГНЕС

БГНЕС

Шакира отбеляза 91-ия рожден ден на баща си. Звездата не пропусна да сподели пост, в който описва силната си връзка с него. След раздялата с Пике, той е нейната най-голяма опора.

Певицата умили феновете си с видео, споделено в нейната история.

„Честит рожден ден на героя на моя живот“, написа звездата. И уточни, че Уилям Мебарак Шадид е изкарал ковид, имал е две падания и още толкова операции. Но въпреки всичко, той е добре и се радва на обичта на своите близки.

По думите на Шакира, нейният баща продължава да показва колко е силен и да я обича безгранично.

Изпълнителката сподели и няколко снимки, на които виждаме и нейната майка.

Уилям Мебарак бе приет в болница през май, след като падна тежко и се наложи да бъде закаран с линейка. След това бе изписан, но се наложи повторна хоспитализация.

Във връзка с лечението на баща ѝ, за да подобри неговите когнитивни възможности, Шакира започна да прави специални упражнения с него, като показа в свое видео как той чете надписи на испански, държани от нея.

През юли Шакира показа и мили моменти между своя татко и двамата си сина. Кадрите, споделени в социалните мрежи, събраха множество харесвания. На тях децата прегръщат своя дядо с побелели коси.

Какво се случва с бракоразводното дело?

Освен притесненията около здравословното състояние на татко си, Шакира е стресирана и заради развода с Пике. След като го хвана в изневяра, тя иска по-скоро да приключи брака си с него. По данни на испански медии, двамата ще го направят цивилизовано, по взаимно съгласие.

Докато по-рано певицата настояваше тя да поеме попечителството над децата, днес тя се е съгласила и Пике да се включва в грижите за тях, като си ги поделят. Тя обаче настоява за преместване в САЩ – нещо, което футболистът не желае заради работата си, защото може да се наложи да напусне „Камп Ноу“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари