IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Нищо не е наред“: Проблеми за Жизел Бюндхен и Том Брейди

12 септември 2022 14 50

Моделката отказала да присъства на първия мач на съпруга си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Проблеми за Том Брейди и Жизел Бюндхен, след като стана ясно, че спортистът се завръща към кариерата си.

Според източник, между съпрузите се настанило напрежение, след като Жизел вече била готова да се наслади на семейния живот с Брейди. В началото на годината, куотърбекът обяви пенсионирането си от спорта, но само няколко месеца по-късно се присъедини към отбора на „Тампа Бей“. Засега не е ясно точно колко ще играе Брейди, като договорът му е за един сезон, но може да бъде продължен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

За напрежението между Жизел и съпруга ѝ се заговори, след като тя решила да не присъства на първия му мач тази неделя. Източник, близък до моделката, каза пред списание People, че тя винаги е подкрепяла Брейди от трибуната, като това се превръщало в истинско събитие. Около нея и семейството ѝ имало охрана, осигурени са им били храните. Сега обаче всичко това няма да е нужно, тъй като Жизел ще остане вкъщи пред телевизора.

„Тази година е различна от миналата. Преди беше развълнувана да бъде тук. Не казвам, че със сигурност няма да дойде, но в момента нещата не са наред и има голяма вероятност тя да пропусне мача“, казва близък до моделката. Допълва, че темата за Бюндхен е забранена в присъствието на Брейди.

„Всички тук знаят, че има напрежение, но не знаем колко сериозно е то. Така че не говорим с него за Жизел. Това е тема, която никой не иска да зачеква“, казва източникът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Друг близък до семейството споделя, че моделката не изпаднала в екстаз, когато научила, че съпругът ѝ се завръща към спорта. „Има голямо напрежение. Тя беше много щастлива, когато той обяви пенсионирането си и не беше никак доволна, че той отново се завърна към спорта“, казва вътрешният човек. Според него, двойката се намира в труден момент, но се опитва да запази любовта и семейството си.

Слухове за проблеми между Том и Жизел се появиха още миналия месец, когато футболистът беше освободен от тренировка, за да се справя с лични проблеми. 11 дни по-късно той се завърна на терена, казвайки пред журналистите, че е имал нужда от малко почивка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

„Всеки има различни ситуации, с които да се справя, и всички имаме лични предизвикателства в живота. Аз съм на 45 години, човече. Имам много гадости, с които трябва да се справя. Това е един продължаващ процес“, каза той, без да споменава детайли за трудностите, през които преминава.

Брейди и Бюндхен – които имат син Бенджамин и дъщеря Вивиан, и отглеждат заедно Джон Едуард, който се ражда от връзката между Том и Бриджит Мойнахан – са женени от 13 години, след като се запознават чрез общи приятели. Двойката се венча на 26 февруари 2009 година, месец след годежа.

По време на участието си в Шоуто на Хауърд Стърн през 2020 година, Брейди разказа за минал конфликт в брака си. Той сподели, че в един момент през 2018 година Жизел не е била доволна от ситуацията, в която се намирали. Причината – прекалената заетост на Брейди, която му пречила да обръща внимание на семейството.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Брейди призна, че това е било като камбана за събуждане, която му показала, че трябва да намали изявите на терена и да остава повече време вкъщи. Очевидно сега тази камбана не звъни и футболистът ще започне поредния си сезон в NFL.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари