IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Медоу Уокър почете баща си Пол навръх рождения му ден

13 септември 2022 14 50

Покойният актьор щеше да навърши 49 години

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Медоу Уокър си спомня за покойния си баща Пол Уокър навръх 49-ия му рожден ден.

В понеделник, 12 септември, 23-годишната моделка публикува снимка от миналото заедно с актьора, към която добави и нова колекция дрехи от фондацията „Пол Уокър“. В описанието Медоу изрази огромна любов към баща си и насърчи феновете да се включат в покупката на благотворителните продукти, за да помогнат на инициативата. 100% от печалбите ще бъдат дарени на фонда за стипендии на фондацията.

„Честит рожден ден на най-добрия ми приятел и моята сродна душа. Обичам те завинаги и ми липсваш всеки ден. Новите дизайни на фондация „Пол Уокър“ вече са налични в твоя чест. Правете добро, бъдете добри!“, написа Медоу под снимките. Тя също така публикува още една снимка от детството си, но този път в историите в Instagram. Там е облечена с дънки и бяла тениска, седнала върху раменете на баща си, който носи същата комбинация.

Медоу беше само на 15 години, когато Пол Уокър загина на 30 ноември 2013 година в автомобилна катастрофа. Тогава той беше на 40 години. Тъй като по това време се снимаше седмата част на „Бързи и яростни“, Уокър участва в част от сцените, а след това е заменен от братята си Кейлъб и Коди. Лицето му беше компютърно добавено към техните тела, а в края на филма е включен и специален монтаж с най-добрите моменти на Пол в поредицата, почитащ паметта му.

Дъщерята на актьора често прави неща в негова чест. През юни 2021 година тя присъства на премиерата на филма „Бързи и яростни 9“. Колегата на Пол – Вин Дизел – дори намекна за възможността Медоу да участва в следващите части от поредицата. „Не бих изключил нищо. Нека го кажем така – без да издавам много детайли от десетия епизод, ще кажа, че нищо не е изключено“, заяви актьорът пред Daily Pop миналата година.

Дизел на няколко пъти е казвал, че чувства огромна отговорност към Медоу, на която е и кръстник. Двамата остават доста близки след смъртта на Пол, а актьорът казва, че тя е първата, която му честити Деня на бащата. „Да я видя с децата си е едно от най-хубавите неща“, казва той. Дъщеря му Паулин е кръстена в чест на Пол, когото Дизел нарича свой брат.

Миналия октомври Медоу мина под венчилото с Луис Торнтон-Алан на плаж в Доминикана. Скромната церемония беше посетена само от семейството и близки приятели, включително Вин Дизел и Джордана Брустър, която играеше екранната любов на Пол Уокър. Дизел дори заведе Медоу до олтара, замествайки покойния ѝ баща.

Следващия месец моделката призна, че е имала тумор, споделяйки снимка от посещение на медицински център преди две години. Тя успокои феновете си, че заболяването вече го няма и се чувства благодарна и благословена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари