IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дария Симеонова с първи снимки от сватбата

14 септември 2022 09 00

Сватбеното тържество на актрисата било на морето

IStockphoto

IStockphoto

„Да. Случи се. Нашето Д&А“. Това написа Дария Симеонова в социалните мрежи и показа първи снимки от своята сватба. Както вече писахме, тя и нейната половинка Антон Бъчваров, сключиха брак на 9 септември. А ето че вече може да видим и тяхното сватбено тържество.

„Обградени от роднини и приятели, препълнени с любов, прелели от емоции, влюбени повече от всякога, след 5 години, едно дете и много преодолени трудности, се оженихме“, коментира младата актриса.

Дария изтъкна, че е благодарна за своеобразния фестивал на любовта, който е сътворила заедно с мъжа си, своите близки и приятели.

Новата г-жа Антонова е споделила няколко кадъра, на които я виждаме с небрежна прическа и лек грим, облечена с булчинска рокля от две части. Освен дълга и ефирна бяла пола, звездата от българското кино носи и къс дантелен топ с тънки презрамки.

На кадрите се вижда, че двойката си е казала заветното „ДА“ край морето. От видео, споделено в историята на булката, виждаме как тя и нейните гости танцуват на плажа, докато Орлин Павлов ги поздравява, изпълнявайки своя песен.

Ралица Паскалева, Радина Кърджилова, Яна Маринова, Меги Димчева, Наталия Кобилкина, са част от известните личности, поздравили Дария за нейното бракосъчетание.

Актрисата и нейният настоящ съпруг имат едно дете – Макс, който е на 4 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари