IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дария Симеонова мина под венчило

9 септември 2022 17 50

Актрисата кръсти сина си преди сватбата

IStockphoto

IStockphoto

Дария Симеонова мина под венчило. Актрисата се е врекла във вечна вярност на своя любим Антон Бъчваров на 8 септември. За венчавката на звездата от „Мен не ме мислете“ съобщи продуцентът Иван Христов пред бТВ.

Ден преди църковния брак Симеонова и нейната половинка, които са заедно от няколко години, са кръстили сина си.

Симеонова, която не обича да споделя много за своя личен живот в социалните мрежи, показа на феновете си как избира булчинска рокля.

„Нещо прекрасно предстои“, написа тя към клипа, в който разглежда различни модели.

Вълнуващи мигове за актрисата

След като си отпочина добре и поработи по новите си проекти, младата звезда показа в своята история в Instagram как се забавлява на вила с приятелки. По бански, с коктейли и вкусни хапки, тя и няколко нейни близки и колежки, отбелязаха подобаващо последните ѝ дни като неомъжена.

В края на август Дария имаше друг повод за почерпка – рождения ден на нейния син.

„Това не е хубава, цветна, „инстаграмова“ снимка… затова е и черно-бяла. Това са едни подпухнали, рошави, сутрешни физиономии… в един обаче много важен ден. Денят на нашето момченце! 4 г. той изпълва живота ни със смях, сила, много пакости и нерви, но и много свобода и добрина! Благодарим ти, Макси, че те има!“, сподели тя и зарадва последователите си с мил семеен кадър.

По-късно бъдещата булка показа и малко от тематичното Батман парти, което е организирала за Макс. На нея виждаме и таткото на детето.

Новото семейство Бъчварови все още не е споделило първи кадри от тяхната венчавка. Най-вероятно сватбеното им тържество тепърва предстои и ние нямаме търпение да видим какви мигове от него ще уловят фотографите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари