IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селма Блеър посрещната с аплодисменти на наградите „Еми“

13 септември 2022 17 40

Тя връчи последната награда за вечерта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Казват, че най-доброто винаги се пази за финал и наградите „Еми“ не бяха изключение.

По време на живото предаване по телевизията на 12 септември, организаторите на събитието успяха да изненадат не само зрителите, но и присъстващите в залата с един специален гост. На сцената в Microsoft Theater в Лос Анджелис неочаквано се появи Селма Блеър, която връчи последната награда за вечерта.

„За мен е огромна чест. Благодаря ви“, каза актрисата, опитвайки се да сдържи сълзите си. Публиката я посрещна с бурни овации на крака, които още повече я разчувстваха. „За мен е чест да бъда тук тази вечер и да представя последната награда, тази за най-добър драматичен сериал“, каза още Блеър.

Докато актьорите и екипът на „Наследници“ със сигурност заслужават внимание за победата си, появата на Селма беше това, което впечатли зрителите. Темата беше широко дискутирана в социалните мрежи, като потребителите се надпреварваха да поздравяват актрисата за вдъхновението, което въплъщава и да ѝ благодарят, че продължава да бъде пример за всички, които страдат от множествена склероза.

Блеър беше диагностицирана с болестта през 2018 година. След това, тя започна публично да говори за състоянието си и да повишава осведомеността за него. Множествената склероза засяга мозъка, гръбначния мозък и очните нерви. Актрисата сподели, че е имало момент, в който болестта ѝ толкова много се влошила, че е причинила загуба на способността да се движи и да говори.

На 10 септември Селма зарадва феновете си, като обяви, че се присъединява към участниците в 31-ия сезон на танцувалното предаване „Денсинг Старс“. Нейният партньор ще бъде професионалният танцьор Саша Фарбър. „Толкова съм щастлива, ободрена съм от това. Това е нова глава за израстване на моята издръжливост и изцеление. Не само изцеление, но и намиране на подкрепа и сила“, каза тя пред E!News.

Блеър допълни, че се присъединява към шоуто, за да вдъхне увереност и на други хора в неравностойно положение и да им докаже, че могат да постигнат всяка една своя цел и мечта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари