IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нарекоха принц Андрю „Стар перверзник“ по време на погребалната процесия на майка му

15 септември 2022 17 50

На херцога на Йорк не могат да бъдат простени грешките от миналото

Снимка: БГНЕС

Принц Андрю няма много добра репутация в обществото. Заради скандала, свързан с обвинението в изнасилване на непълнолетна, той беше лишен от почетни военни звания, а след това и от кралско покровителство.

Без значение как херцогът на Йорк се опита да спечели доверието на обществеността, те не можаха да му простят съмнителни истории от миналото.

В навечерието на погребението на кралицата жителите на Шотландия се сбогуваха с Елизабет II. Ковчегът беше пренесен по улиците на Единбург. Въпреки това не без скандален инцидент.

Докато над множеството висеше трагична тишина, един от участниците в събитието си позволи да обиди принц Андрю, който придружаваше погребалната процесия.

Един мъж извика иззад парапета: „Андрю, ти стар перверзник!“ Така непознатият искаше да изрази възмущението си от херцога на Йорк и неговите злодеяния.

Други участници в събитието бързо реагираха и започнаха силно да скандират „Бог да пази краля“. След това нарушителят беше повален на земята, задържан е от полицията. При ареста мъжът се възмущавал и крещял, че е гнусно и несправедливо.

Припомняме, че миналата година американката Вирджиния Робъртс-Джуфре каза, че принц Андрю многократно я е изнасилвал като непълнолетна.

Според предполагаемата жертва това се е случило в дома на приятел на херцога на Йорк, влиятелния американски милионер Джефри Епщайн, който е обвинен в трафик на хора и принуждаване в сексуално робство и подкупване на потенциални свидетели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари