IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Момоа татуира главата си

21 септември 2022 18 00

Вижте новата рисунка на актьора

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джейсън Момоа има нова прическа и нова татуировка. 

Малко по-малко от две седмици, след като обръсна част от косата си във видео, публикувано в социалните мрежи, за да насърчи феновете да елминират пластмасовите продукти за еднократна употреба от ежедневието си, актьорът дебютира и с нова татуировка

Момоа показа на последователите си поредната си рисунка, която този път се намира на главата му. Докато се качваше на полет за Нова Зеландия, актьорът каза, че има нещо специално, което да сподели с феновете, след което махна шапката си и разкри огромна татуировка, която започва от главата и стига до врата. Според екипа му, тя е свързана хавайските корени и култура на Джейсън

Кионе Нунес, който прави традиционни хавайски татуировки, е отговорен за дизайна. Момоа отбеляза артиста в поста си, пишейки в описанието, че за него е чест най-накрая да носи рисунка, която се прави в продължение на 20 години. Нунес също публикува снимка заедно с актьора, обяснявайки колко много Джейсън е искал точно тази татуировка. 

"Понякога трябва да изчакаш точното време, за да получиш това, което искаш. Познавам бащата на Джейсън от училище и започнах да говоря с Джейсън преди 20 години относно татуирането му. С подкрепата на приятели и семейство, вчера беше първата стъпка в това приключение", написа татуистът. Момоа коментира публикацията, изразявайки любовта си към Нунес и допълни, че няма търпение за следващите татуировки.

Пътуването на Джейсън до Нова Зеландия най-вероятно е свързано със снимките на новия му сериал за Apple TV+. Качвайки се на самолета, той отбеляза, че е горд от хавайските си корени и се гордее, че пътува с хавайските авиолинии. "Chief of War, идвам, скъпи", заяви актьорът, потвърждавайки слуховете за новия му сериал. 

Момоа има редица татуировки по тялото си, като всички носят специално значение

Над сърцето той е поставил подписите на децата си Лола и Уолф, изписани в червено. На лявата ръка носи семейния герб, който нарича аумакуа. Той се състои от рисунка на акула и триъгълна поредица, заобиколена от черен цвят. Компасът на дясната ръка пък е символът на продуценската компания, която Момоа притежава. 

На един от пръстите си актьорът е изписал "Диабло" в чест на свой покоен приятел. За да запомни участието си в "Игра на тронове", Момоа си прави татуировка по време на снимките на сериала. На ръката си изписва “être toujours ivre", което в превод от френски означава "винаги да бъдеш пиян" Доведената му дъщеря Зоуи Кравиц има същата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

o ( преди 1 година )
Човека обича триъгълничетата :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар