IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейза Гонсалес потвърди, че се е събрала с Джейсън Момоа

1 август 2022 14 40

След кратка раздяла актьорите отново са двойка

Getty Images

Getty Images

Ейза Гонсалес и Джейсън Момоа потвърдиха, че са отново заедно. По-рано двамата бяха забелязани от папараците на романтична разходка с мотоциклет през Малибу, Калифорния.

На кадрите на папараците се вижда как 42-годишният Момоа вози на своя Харли Дейвидсън 32-годишната Гонзалес. Тя седи зад него и го е обвила плътно с ръце около кръста му. Безопасността очевидно е на първо място за влюбените, тъй като и двамата носят каски, докато са на мотора на актьора от „Аквамен“.

Момоа вероятно е взел още повече предпазни мерки от обикновено, след като миналата неделя катастрофира с мотоциклетист, който се блъсна челно в неговия Oldsmobile от 1970 г.

Джейсън остана невредим при инцидента, докато другият шофьор беше изхвърлен от мотора си, но успя да се размине само с леки наранявания.

Момоа и Гонзалес предизвикаха слухове за помирение по-рано този месец, когато бяха видени на два пъти да се намират на едно и също място в Лондон. В средата на юни в жълтите медии се появи новината, че двамата са се разделили след тиха четиримесечна романтика.

„Те просто са много различни хора“, каза тогава източник, близък до Ейза, пред списание People. Друг вътрешен човек обаче заяви пред медиите, че двамата най-вероятно ще се съберат. „Те се харесват много, но просто са в различни жизнени етапи.“

Съобщава се, че Момоа и Гонзалес са започнали да се срещат през февруари, само един месец след като той обяви раздялата си с отчуждената си съпруга Лиза Бонет.

„В момента отношенията им не са много сериозни и двамата просто ще видят накъде ще отиде връзката им“, каза източник през май пред People. Счита се, че Момоа и Гонзалес са се срещнали покрай общ служебен проект.

„Те прекарват свободното си време заедно, винаги когато могат“, продължи източникът, добавяйки, че Гонзалес споделя „същия дух“ като Момоа, който е „много забавен и приключенски настроен“.

Вътрешният човек обясни, че мексиканката е „по-скоро жена за дългосрочна връзка, отколкото за случайни срещи“, но отбеляза, че раздялата на Момоа с 54-годишната майка на двете му деца – Лиза Бонет все още е прясна и той не е готов за нови сериозни отношения.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cam__mood


„Не че не приема отношенията си с Ейза отговорно, но покрай грижите за децата си няма време за сериозна връзка“, казва източникът. Момоа и Бонет споделят 15-годишна дъщеря Лола и 13-годишен син Накоа-Уолф. Джейсън беше и грижовен доведен баща за дъщерята на Лиза от Лени Кравиц – Зоуи Кравиц. Отчуждената сега двойка започна да се среща през 2005 г., като двамата сключиха брак чак през ноември 2017 г.

Лиза и

Снимка: Getty

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари