IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада: Том Харди спечели всичките си мачове на турнир по бойни изкуства

23 септември 2022 10 40

Актьорът се появи в шампионат по бразилско джиу-джицу

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Предсказуемо непредсказуем, Том Харди шокира зрителите на турни по бойни изкуства в малък английски град в събота, влизайки тихо в състезанието и печелейки всичките си мачове. 

The Guardian съобщава, че актьорът участвал в Откритото първенство по бразилско джиу-джицу, което се проведе във фитнес залата на гимназия в Милтън Кейнс, Англия. Необявеното му присъствие беше изненада за зрителите и противниците, тъй като той влезе под истинското си име - Едуард Харди. Донякъде повтаряйки ролята си от ММА драмата "Бойна кръв", Харди се появи от нищото и спечели всичките си срещи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tomhardy.bae (@tomhardy.bae)

Зрителите видяха звездата в син халат, тръшкайки опонентите си, за да вземе победата във всеки един мач. Накрая Хари получи и сертификат за постиженията си, който беше издаден с истинското му име. 

Говорител на турнира нарече актьора "много готин човек", като за организаторите е било огромно удовлствие той да участва. "Всеки го позна, а той беше толкова скромен. Отдели време на всеки един човек, който искаше да се снима с него. Беше истинско удоволствие да бъде състезател в нашия турнир", казва говорителят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tomhardy.bae (@tomhardy.bae)

Това не е първият път, в който Харди, който е носител на син колан по бразилско джиу-джицу, се включва в турнир по бойни изкуства. През август той спечели в шампионата в Улвърхемптън, организиран за набиране на средства в помощ на военен персонал, ветерани и работници в спешните служби. Харди е попечител на благотворителната организация REORG, която преподава джиу-джицу на хора със сериозни наранявания или страдащи от посттравматичен стрес и депресия. 

Опонентът на Харди, ветеранът Дани Епълби, каза пред местните медии, че е бил изумен, когато е видял актьора, когото нарече много хубав човек. Двамата се срещат на полуфинала на турнира, а Том е посъветвал съперника си да забрави за звездния му статус и да играе както обикновено. Според Епълби, актьорът бил доста силен и не изглеждал като разглезена знаменитост

"Участвал съм в около шест турнира и във всеки съм се качвал на подиума. Но той може би е най-трудният опонент, когото съм срещал. Със сигурност отговряше на характера на Бейн", каза той, имайки предвид героя на Харди в "Черният рицар: Възраждане".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tomhardy.bae (@tomhardy.bae)

Известен с образите си на силен и непоколебим човек на екрана, актьорските заслуги на Харди включват филми като "Генезис", "Дюнкерк", "Венъм", както и хитовият сериал "Остри козирки". Ролята му в драмата "Завръщането" от 2015 година, където отново си партнира с Леонардо ди Каприо, му носи номинация за "Оскар". 

В интервю за Guardian от 2011 година, актьорът разказва за тренировъчния си режим за филма "Бойна кръв", в който играе американски морски пехотинец. В хода на историята той влиза в състезание по смесени бойни изкуства, което завършва с битка с неговия отчужден брат. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tomhardy.bae (@tomhardy.bae)

"Тренирах по два часа бокс на ден, два часа муай тай, два часа джиу-джицу, последвани от два часа хореография и два часа вдигане на тежести. Всичко това беше седем дни в седмицата в продължение на три месеца", разказва Харди. По думите му, режимът е бил голямо предизвикателство, но е искал да постигне впечатляващи резултати и затова го е следвал. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари