IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери: Не разчитам постоянно на бавачка

23 септември 2022 10 50

Изпълнителката се опитва да намери време да отгледа дъщеря си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кейти Пери обожава да бъде майка и не би го заменила за нищо на света. 

Изпълнителката наскоро разкри колко отдадена е на новата си роля в отглеждането на дъщеря си Дейзи Доув, която споделя с Орландо Блум. Въпреки натоварения си график и множеството пътувания извън страната, Пери се опитва да прекарва колкото се може повече време с 2-годишното си момиченце и да не разчита изцяло на помощта на бавачката. 

В подкаста Smartless звездата казва, че работи доста и винаги ще бъде работохолик. Но с раждането на дъщеря й, нещата са започнали леко да се променят и фокусът й се изместил към любимото й момиченце. "Имам прекрасна бавачка, но тя не работи на пълен работен ден. Смятам, че, ако оставя всичките грижи в нейни ръце, никога няма да знам как да отгледам дъщеря си по правилния начин", казва Пери. 

Независимо колко е изморена от концертите или ангажиментите по телевизията, изпълнителката винаги е бодра, когато Дейзи е при нея. "Всеки един почивен ден напълно се отдавам на майчинството. Независимо дали съм имала концерт до 23:00 предната вечер, на сутринта съм будна в 6:00, за да закусваме заедно. И да, уморена съм, но ще бъда майка", категорична е Кейти. 

Макар да е благодарна за помощта, която получава от бавачката, изпълнителката казва, че иска да участва във всеки възможен момент от живота на дъщеря си. 

Кейти и годеникът й Орландо Блум посрещнаха първата си дъщеричка през август 2020 година. "Тя вече е на две и започва да учи нови думи всеки ден. Онзи ден каза нещо, на което не съм я научила и ми стана кофти", признава звездата. Разбира се, Пери не забрави да поздрави и Блум за грижите, които полага за дъщеря им, казвайки че той е най-добрият баща на света. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари