IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери: Дъщеря ми е моята муза

1 април 2022 08 30

Малката Дейзи има вкус към модата

БГНЕС

БГНЕС

Кейти Пери призна, че дъщеря ѝ Дейзи е нейната най-голяма муза. Само на 19 месеца, момиченцето вече има свой вкус към модата и обожава да се преоблича. Това стана ясно от интервю на известната певица пред Page Six Style.

Само на 19 месеца Дейзи Доув Блум вече се оформя като модна икона като известната си майка.

„Днес я облякох в карирана рокля. Тя обича да излиза и да я представя. И очевидно всеки има реакция и тя харесва това“, казва Кейти Пери.

По думите на звездата, дъщеря ѝ обожава да се завърта с новите си дрехи. И като всяко малко момиченце, наблюдавайки майка си, да кокетничи пред огледалото.

Но хубавите дрехи не са единственото влечение на Дейзи. Дали заради това, че Пери има линия обувки или не, тя обожава да мери тези на майка си.

„Тя винаги се върти… Имам стотици обувки, разбира се, защото съм дизайнер на обувки. Но тя ги обува и обича да ги влачи из къщата. И понякога слага обувките на татко си“, разказва Кейти.

Хитовата изпълнителка не скрива, че намира държанието на момиченцето за толкова сладко и може да я наблюдава с часове.

Дейзи присъства в колекциите на Кейти Пери

Неведнъж сме споделяли, че певицата загатна, че дъщеря ѝ ще бъде кръстена на цветето маргаритка. Преди да роди, тя често носеше дрехи с въпросния мотив. Той присъства както в някои нейни стари колекции, така и в новата – за пролет 2022.

Освен чехли с маргаритка, посветена на Дейзи (в превод от български – маргаритка), Пери е създала и сандали с тънки каишки, украсени с мъниста. Те образуват цветето с бели листенца и жълти тичинки.

„Тя е моята муза за всичко. Тя е цялото ми сърце. Толкова съм благодарна, тя наистина е моят подарък“, споделя звездата, която ползва цветето маргаритка и като мотив в своите видеоклипове.

По думите на Кейти, досега тя се е опитвала да създаде обувки за деца, но все нещо я спирало. Но скоро смята да изненада родителите с линия за най-малките.

Иначе, споделяйки за своите гумени модели, тя посочва, че те са с какви ли не декорации. Дори веднъж решила да ги направи ароматизирани, например с нотка на трюфел. И открила, че това въобще не е добра идея.

Що се отнася до начина, по който се облича, Кейти Пери е категорична, че често поема рискове със стила си, но не съжалява за тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари